Kun La Palman Tulivuori romahtaa niin Florida tuhoutuu täysin.

Vierailija

http://www.nbc6.net/nbc6specialreports/4183464/detail.htmlNew York, Boston, Florida, Etelä-amerikan itärannikko, Brittein saaret, Afrikan pohjoisosat, Karibian meren saaret tulevat tuhoutumaan kun La Palman saaren tulivuori romahtaa mereen kanariansaarilla. Kanarian saaret tuhoutuvat myös.

Se voi tapahtua huomenna tai sadan vuoden päästä. Varmaa on että se tapahtuu.

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Sitten jos ja kun se tulivuori tänä vuonna purkautuu ja monta lapsiperhettä jää pahimmillaan sinne liekkeihin tai sulaan laavaan niin sitten selitellään että ei tällaisia voi ennustaa jne.

S..tana kun voi!

Jos kyseisellä saarella on 1 ja 2 Richt. järistystä vähän välilä ja tulivuori " örisee" ja haisee rikiltä jo nyt, niin pitäisihän se kertoa matkaa sinne suunnitteleville tai ostaville että tssä on kuulkaas pienoinen riski kuolla!KYSYKÄÄ NIILTÄ MATKANJÄRJESTÄJILTÄ ONKO NE DEDS KUULLEET AIHEESTA. Veikaan että eivät. Vaikka internet on täynnä asiaa siitä, niin engl. ja etenkin espanjankielisä sivustoja joissa asiaa käsitellään. Kanarian lehdet ovat myös kirjoittaneet pitkin talvea tulevasta purkauksesta.

Vierailija

eivät vyöry manner eurooppaan. Britit kyllä kärsivät.

Kanariansaaret tulevat hautautumaan veden alle ja satoja miljoonia kuolee joka puolella atlantin rannoilla.

Tulivuoren purkauksessa tappaa juuri ne myrkkykaasut, niitä ei pääse pakoon yhtä helposti kuin laavaa. Laava vyöryy myös mereen ja saa veden kiehumaan. Mihinkäs meinasitte paeta Teneriffalta? Kaikki talot ja puut jäävät laavan alle, laava kiehuttaa veden ja myrkkypilvet tukehduttavat ja polttavat ihon.

Vierailija

Maan värinä voi saada La Palman saaren tulivuoren rysähtämään mereen. Silloin kuolee väkeä miljoonia. Se voi tapahtua milloin vaan, vaikka huomenna. Aasian aallot ovat pikkujuttu noiden megatsunamien rinnalla. En lähtisi Kanarialle, se on riski altista. Tutkijat oikeasti pelkäävät että se romahtaa hetkenä minä hyvänsä.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jos jotain vaaraa jossain olisi, paikka olisi evakuoitu jo kauan sitten.
BUHUAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHH

REPS REPS REPS!!!!!!!!!!!ESPANJALAISET EI HALUA EDES PUHUA MISTÄÄN MIKÄ VAARNATAA TURISMIN. SE ONNETTUMUS KUN SATUU; MITÄÄN SUUNNITELMIA EI OLE SEN VARALTA: EIKÄ MITÄÄN MILLÄ EVAKOIVAT SAAREN!!!!!!!!!!!!!!!

Saarella asuu n. miljoona ihmistä (Teneriffa) muuten ja turisteja on kuin meren mutaa..........ja suomalaisia etenkin.Katso itse www.todogeologia.com (jos osaat espanjaa) ja La Palman juttuja löytyy www:stä vaikka miten googlella hakusanoiksi " tsunami" La Palma" niin johan löytyy.

että älä kiistä FAKTOJA

Vierailija

USA:lla on kuitenkin rahaa ja ainakin potentiaalisesti mahdollisuudet varsin pikaisiin ja tehokkaisiin toimenpiteisiin esim. evakuioinnin suhteen, toisin kuin vähävaraisilla Keski-Amerikan valtioilla ja Karibianmeren saarilla.

Vierailija

tuo sivusto, minkä linkin laitoit ei ole faktaa saati mihinkään tutkimuksiin perustuvaa välttämättä. Sivulle kerätään artikkeleja eri lähteistä, joten kaikkia ei ole varmistettu.

Vierailija

En ole perehtynyt kaupunkievakuointeihin yleisesti, enkä New Yorkin mihinkään turvajärjestelmiin muutenkaan. Sanoin vain, että USA:lla on kuitenkin paljon paremmat resurssit moisia järjestää, kuin monella muulla valtiolla.

25

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat