Puuleluja lapsille? Mistä ootte ostaneet, vinkkejä..

Vierailija

Mä etsin kummipojalleni ristiäislahjaksi jotain vähän isompaa puutraktoria, kuorma-autoa tms. netistä jo joitain paikkoja löysin missä myydään, mutta olisin kysynyt onko joku jostain löytänyt kyseisiä leluja. Pääkaupunkiseudulta mielellään.. Kiitos jo etukäteen.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Oiskohan ainakin Jari puulelu -yhden miehen yritys netissäkin. Sitten on jukka-tuotteet...Muistaako joku sitä puulelukauppaa netissä, missä oli paljon autoja???

Vierailija

Juho jussilalla eli Jukka-puulelulla ei mieleisiä ollut kun netistä tuotteita katoin. Saisi meinaan olla ihan puunvärinen eikä maalattu. Vankimyymälät näyttää olevan jossain kaukana täältä, joten sekin vähän vaikeaa.. Helsingin keskustassa saattaisi joissain pikkuliikkeissä olla, kun vaan pääsisi lasten kanssa kiertelemään.. Lisää vinkkejä otetaan vastaan..

Vierailija

Meidän poika sai just kummiltaan lahjaksi sellaisen puisen kuorma-auton, joka on ilmeisimmin ostettu Ikeasta. Kait siellä muitakin vaihtoehtoja löytyy..

Vierailija

on meillä tosi suosittu vaikkei neiti osaakaan vielä laittaa niitä palikoita reijistä sisään mutta tästä riittää iloa vielä pitkään...

Vierailija

ja meilläkin se suosittu, mutta nyt ajattelin jotain puista kulkuneuvoa kummipojalle.. Ehkä kivempi muistona kun palikkalaatikko.. vielä ideoita jos löytyy, mistä lähtisin etsimään..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat