Tuttavaperhe ottaa kupoliin rankasti!!!

Vierailija

Jos olisin yhtään veemäisempi ihminen, niin käräyttäisin, vaikka pitkän ajan tuttuja ollaankin! Perheellä on yksi lapsi, kohta 1 v, ja toinen tulossa. Mies on työtön omasta halustaan. Asuvat vuokrakolmiossa. Miehellä on lisäksi vuokrakaksio joka lähinnä ryyppypaikkana, koska ovat paperilla " eronneet" , saadakseen äidille valtiolta elatusapua sekä yh-korotuksen lapsilisään. Asuvat kuitenkin yhdessä, eikä todellisuudessa ole edes aikomusta erota. Ostivat juuri uuden (vm 04) autonkin.

TOinen erittäin rakas ystäväni ja kummipoikani äiti on asumuserossa miehestään, mutta yrittävät saada vielä suhteen toimimaan... apua ei tule siis valtiolta, ei yh-korotuksia, ja mies on tällä hetkellä varaton eli ei pysty juurikaan osallistumaan perheen elatukseen. Heilläkin alle vuoden ikäinen lapsi. Äiti jäi kaikesta huolimatta hoitovapaalle siihen asti että lapsi osaa edes kävellä. Siinä sitten kitkuttavat eteenpäin pienellä rahalla.

Sen siitä saa kun on rehellinen.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Ei se mitään kerro, että jos jollain on tuliterä auto, että se rikas tai hyvintoimeentuleva olisi. Pankista saa lainaa tai sen voi ostaa osamaksulla. Ja tulevaisuus näyttää, pystyykö sitä autoa maksamaan eli kuinka kauan edes auto pysyy niillä. Ärsyttää ne, jotka luulevat, että sosiaaliavustuksilla eläisi niin että pystyy törsäämään. En kuitenkaan hyväksy kuvaamaasi väärinkäytöstä, valitettavasti niitä on todella paljon sellaisia ihmisiä...

Vierailija

niin vastaus Kelassa oli et niiden asiat on kunnossa kun miehen osoite on väestörekisterissä virallisesti muualla, tarkisti kuulemma oikein koneelta ja sanoi että asia kunnossa heidän puoleltaan ja silloin päätin et viimeinen kerta kun ilmoitan sinne yhtään mitään. Rattijuoppoja käräytän tästä lähtien jos näen ja yks on jo jäänyt kiinni, siinä ei auta edes väestörekisteri kun mittari pistetään suuhun.

Vierailija

Kerran meinasin hermostua oikein kunnolla kun taksikuskin kanssa tuli puheeksi alkoholistit niin sen mielestä niillä kun ei ole helppoa voi p....e,kukahan niiden suuhun sitä viinaa väkisin kaataa.

Vierailija

Tietääkseni yhteiskunnan varoista maksetut elatusavut ovat ulosottokelpoisia todella pitkään. Jos mies saa vaikka perintöä jonain päivänä, hän joutuu ensin maksamaan rästit. Sama, jos kyllästyy työttömyyteensä ja menee töihin. Palkasta aletaan pidättää päältä näitä maksamattomia elatusmaksuja. Ymmärrän, että toisen lusmuilu ärsyttää ihmisiä, jotka elävät rehellisesti ja omilla rahoillaan. Muttae en oikein usko, että tällainen huijari on pidemmän päälle tyytyväinen ja onnelinen ihminen. Viimeistään siinä vaiheessa, kun lapset joko alkavat seurata isänsä jälkiä tai halveksivat tätä, saattaa oma käytös kaduttaa.Itse en ilmiantantaisi tätä perhettä, jos he olisivat ystäviäni, koska siitä kuitenkin seuraisi vain huono omatunto ja pahaa mieltä itselle ja muille.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat