Miksi seksi on miehille niin tärkeää? Kun mua se ei jaksa kiinnostaa ollenkaan.

Vierailija

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Syynä on se, että sytostaatit ovat kuivuttaneet limakalvot. Hoidot ovat loppuneet, mutta en tiedä koska limakalvot palautuvat.Olen sitten tyydyttänyt mieheni toisella tavoi, mutta joskus sitä ei yksinkertaisesti jaksaisi tai ei huvita. Miehen asenne on välillä sellainen, että mulla ei voi olla mitään pätevää syytä kieltäytyä. Olen miehelle miljoona kertaa sanonut, että ei kannata aloittaa jankuttamista koska sitten vain sisuunnun enkä silloin ainakaan suostu mihinkään. Mutta kun sinne kovaan kalloon ei mahdu mikään.Seksi on tärkeää parisuhteessa, mutta ei se saisi olla se kaikkein tärkein. Mulla meinas hoitojen aikana mennä totaalisesti hermot, koska koin miehen kyselemisen " eikö me voitais" painostavana. Käydessäni läpi rankkoja sytostaattihoitoja mulla ei todellaakaan ollut päällimmäisenä mielessä miehen tyydyttäminen. Välillä olin pitkiä aikoja sairaalassa ja kun olin kotona olisin halunnut olla lapseni kanssa, mutta voimat ei yksinkertaisesti riittäneet. Silti olisi pitänyt mies jaksaa tyydyttää!Sytostaatit saivat aikaan sen, että hermoni olivat tosi kireällä eikä mies aina ottanut sitä huomioon. Saatoin räjähtää aivan totaalisesti pienistäkin asioista, saati sitten miehen vonkumisesta jonka koin ahdistavaksi painostukseksi.

Vierailija

Mulla sama juttu, en halua tehdä aloitteita koska silloin " joudun" itse tekemään jotain enkä saa siitä mitään nautintoa ja sitten mies jättää kuin nalli kalliolle oman orgasminsa jälkeen. sama juttu useiden miesten kanssa. Muutenkin olen vaikeasti tyydytettävissä, vain suuseksillä onnistuu ja vaihdellen - siis välillä lipomista, sitten taas kalua sisään hetken, lipomista, kalua, lipomista... siinä vaaditaan mieheltä hyvää itsekontrollia, ettei lipsahda rämmäleet sisään :(Vierailija:

Lainaus:


14:sta onkohan sinulla asennevamma,menetkö jo valmiiksi

sänkyyn asenteella,ei tästä taaskaan mitään tule........eikä sillon tulekkaan jos kokoajan mietit et saatko vai et!
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Miehen asenne on välillä sellainen, että mulla ei voi olla mitään pätevää syytä kieltäytyä. Olen miehelle miljoona kertaa sanonut, että ei kannata aloittaa jankuttamista koska sitten vain sisuunnun enkä silloin ainakaan suostu mihinkään. Mutta kun sinne kovaan kalloon ei mahdu mikään.Käydessäni läpi rankkoja sytostaattihoitoja mulla ei todellaakaan ollut päällimmäisenä mielessä miehen tyydyttäminen.

....saati sitten miehen vonkumisesta jonka koin ahdistavaksi painostukseksi.


Minulla ei sairautta syynä, mutta silti kirjoittajan kanssa ihan samaa mieltä! Kiinnostus kun on nolla, niin siinä on miehen ihan turha uikuttaa mitään. Joskus sitä vain haluaa olla ihan omassa rauhassa! Mutta kun ei...

Vierailija

En nauttinut seksistä ollenkaan ennenkuin opin tuntemaan oman kehoni ja kiihottumaan ja saamaan orgasmin itse.Lue vaikka eroottisia tarinoita netistä (quntele.fi), osta dildo ja harjoittele tuntemaan, mistä tykkäät ja mistä et. Kerro miehellesi sitten kun itse tiedät, niin hänellä on helpompaa. Suurin osa miehistä ei tunnu tajuavan mitään naisen tyydyttämisestä eikä naisetkaan siitä puhu. Miehillä on oma kanavansa, porno ja muutenkin tyydytys on suoraviivaisempaa, naisen pitää löytää ne oikeat tavat, eka itse ja vasta sit kumppanin kanssa.

Vierailija

Minä olen kuin perseeseen ammuttu jos en ole viikkoon saanut parrua.Toisinaan on jaksoja jolloin seksi ei maistu. Ne kuuluvat mielestäni elämään.Siinä vaiheessa, kun tällainen jakso vain jatkuu ja jatkuu, ei mikään yksittäinen asia auta. Pitää punnita suhdetta muutenkin, seksiin parisuhteen ongelmat heijastuvat ekana. Minusta ammattiavun käyttäminen olisi suotavaa, ulkopuoliselta saa ajatuksia, kuinka asioita voisi työstää.

Vierailija

että en olekaan ainoa, jota ei jaksa kiinnostaa.. Ja vielä vähemmän sen jälkeen kun mies kinuaa ja kerjää.. Iltasin olen yleensä väsynyt ja viikonloppuisin pitäis olla heti housut nilkoissa kun lapsi nukahtaa päiväunilleen.. Tosi haluttavaa.. Ja kun ei meinaa uskoa eitä sitten millään. Melkeen pitää suuttua/loukata ennen kun ymmärtää, että ei nyt. Ja sit ollaankin vihasia koko päivä.

Vierailija

Painostus ei varmasti auta näin herkällä alueella. Parisuhteen osapuolten ei tarvitse olla toisen tarpeentyydytyskoneita, seksi ei ole ihmisoikeus parisuhteessakaan.

Vierailija

seksi ei oo mulle kovin tärkeää, eikä se kiinnosta minua, ja se on täysin normaalia. Seksiä ei tarvitse haluta koko ajan, eikä itse asiassa koskaan, sekin on täysin normaalia. Kaikki ihmiset eivät ole ollenkaan seksuaalisia, ja seksuaalinen aktiivisuus vaihtelee samalla yksilölläkin paljon. Nyt ei seksi kiinnosta, niin en ota siitä mitään paineita. Ehkä joskus taas innostaa, tai sitten ei. Mies tietää että olen tällainen, ja on päättänyt silti olla kanssani.Ja se on kyllä totta, että usein on naisen haluttomuudessa kyse miehen taitojen puutteesta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat