Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antakaa keitetyn veden ohje!! Nopeesti!!

Vierailija

Sivut

Kommentit (150)

Vierailija

Ota kattila, se on semmone pyöree metallinen kippo, laske siihen hanasta vettä, tai hae lähteestä jos ei oo hanaa. Se hana on semmonen metallinen jossa on joku mistä voi vääntää ja sit tulee vettä. Laita sit se vedellä täytetty kattila hellalle, se on se valkea jossa on semmoset tummat ympyrät siinä päällä, ne on ne levyt, niin laita se siihen levylle se kattila ja sit käännä siitä virtanapista sen levyn lämpö kutoselle. JOS jäi epäselvyyksiä, niin kysy tarkemmin. Tää on kokonaisuutena aika iso asia selvitettäväks, kun ei tiedä et mitä sä jo osaat, onko esim sana kattila tuttu, onko sähkö vai puuhella yms... siis tarkentavia kysymyksiä jos ei tästä selviä

Vierailija

Voit keittää vettä heti reilummin ja pakastaa sen mitä et tarvi!

Sitten vaan otat pakastimesta sulamaan ja lämmität kun tarve tulee. Mulla on aina pakastin täynnä keitettyä vettä kun se on niin kätevää!

Vierailija

teitä jotka sorrutte vedenkeittimellä keitettyyn veteen, ettekö te tiedä että perinteiseen tapaan hellalla keitetty vesi on parasta lapselle?

Vierailija

kannattaa ehdottomasti siivilöidä sinne pyöreään kattilaan laitettaessa, niin nääs niitä kokkareita tulee paljon vähemmän, mut kyl niitä kuitenkin aina vähä tulee.

Ja se siivilä on kans semmottinen pyöreähkö ja neulalla kokeiltaessa neula menee läpi.

Vierailija

vai kylmää ja sekin on sama onko kattila likanen

Jos sä aiot juoda sen veden niin sit laita puhtaaseen kattilaan kylmää vettä

JOs sä keität sen vaan keittämisen ilosta niin tee miten tykkäät

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat