Tempakka tässä kertoilee kuulumisiaan

Vierailija

Kirjoittelemme Alliisan kanssa enää täällä vierailijoina. Ehkä joku tarkkasilmäinen saattaa meidät kirjoitustyylistämme tunnistaakin. Mutta nyt siis kuulumisiin.Raskauteni etenee hyvin, mitään ongelmia ei ole ollut. Innolla odotamme uutta pienokaista kuin kuuta nousevaa. Anteeksi näin lyhyt tiedoite, mutta aikaa ei nyt juurikaan enempää ole.Hymyillään kun tavataan.Tempakka

Kommentit (15)

Vierailija

Johan sen kirjoitustyylistä huomaa =)Jos kirjoittelen täällä Tempakkana, teen sen kirjautuneena. Vointi on hyvä ja kaikki hyvin, toivottavasti myös teillä!

Vierailija

Ja mitään salaista nimimerkkiä en koe tarvetta perustaa =)Välillä olen käynyt lukaisemassa palstaa, mutta ajattelin katsella sivusta, millaiseksi palstan meno kääntyy ja harkita sitten, hyppäänkö takaisin mukaan vai en. Meno ei ole kyllä tainnut pahemmin muuttua tässä parissa (?) viikossa, mutta näköjään valvojat toimivat jonkin verran paremmin kuin ennen.

Vierailija

Ihan oikeasti täällä on paaaaaljon meitä jotka haluaisivat lukea sinunkin juttujasi - älä annan noiden muutamien kakaroiden säikäyttää sua pois täältä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat