Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Poliisi bodom murhayöstä: viinaa,seksiä ja mustasukkaisuutta....

Vierailija

Iltasanomissa tänään......huhuhuh.

Sivut

Kommentit (100)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Silloin viimeistään olisi pitänyt murhasta kuulla ja luulisi että 80-luvulla syntyneet olisivat ainakin siitä asti tienneet Kyllikki Saaresta.

Vierailija

Omahan on tappiosi, js täytät pääsi jollain murhiin liittyvillä yksityiskohdilla, niin kuin kuka tykkäsi kenestä jne. Kyllähän kaikki nämä murhat tuntevat, mutta kiva, että pääset nyt pätemään, kun osaat yksityiskohdat ulkoa.. :D

Vierailija

Olin itse tiedon janoinen ja melkoinen lukutoukka ala-asteella (fantasia iski muhun jo silloin: Eddings), mutta koskaan en ajatellut murhia... Korkeintaan kauhujuttuja.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Omahan on tappiosi, js täytät pääsi jollain murhiin liittyvillä yksityiskohdilla, niin kuin kuka tykkäsi kenestä jne. Kyllähän kaikki nämä murhat tuntevat, mutta kiva, että pääset nyt pätemään, kun osaat yksityiskohdat ulkoa.. :D

Vierailija

Nils asustaa nykyään vaimonsa kanssa lähellä Bodom järveä; omistaa ratsastustallin ja on ollut (onnellisesti?) naimisissa koko ikänsä - elänyt (järven tapahtumien jälkeen?) täysin nuhteettoman elämän-, ei ole edes koskaan yhtä parkkisakkoa saanut!Minä uskon, että teltassa on käyty kamppailu nuorten kesken eikä ns. kolmansia osapuolia ole ollut (siis ulkopuolisia) - toinen miehistä on voinut tehdä surmat, ja Nils on esimerkiksi tappanut hänet (oliko se nyt Seppo) itsepuolustukseksi-, viranomaisille on kuitenkin sepittänyt tarinan ulkopuolisesta murhaajasta, jotta ei joutuisi murhasta itse syytteeseen - itsepuolustusta kun on erittäin vaikeaa toteen näyttää näin jälkikäteen. Joka tapauksessa ihan selvä intohimo rikoshan tuo on selvästikin ollut!Eiköhän Nils ole kuitenkin sovittanut (mahdollisen) rikoksensa jo - ajatelkaas elämää tuollainen asia omalla tunnolla!! Ei varmasti ole helppoa - ja aivan varmasti traumatisoi iäksi. Kyseessä on jo vanha mies-, joka on TOSIAAN elänyt täysin nuhteetonta elämää tuon yön jälkeen - järjetöntä pistää hänet nyt (40 vuotta myöhemmin!) vankilaan asian vuoksi.

Vierailija

Jos hänellä on osuutta niiden nuorten kuoleman kanssa, niin pitäisikö asia painaa villasella siksi ,että hän on jo vanha (?! 60v.?!) mies???

Vierailija

" Eiköhän Nils ole kuitenkin sovittanut (mahdollisen) rikoksensa jo - ajatelkaas elämää tuollainen asia omalla tunnolla!! Ei varmasti ole helppoa - ja aivan varmasti traumatisoi iäksi. Kyseessä on jo vanha mies-, joka on TOSIAAN elänyt täysin nuhteetonta elämää tuon yön jälkeen - järjetöntä pistää hänet nyt (40 vuotta myöhemmin!) vankilaan asian vuoksi. ">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Eiköhän kaikki rikoksentekijät kärsi siis ihan tarpeeksi kun asia on vaan omallatunnolla! Vankilat voidaan lakkauttaa ja yhteiskunta säästää pitkän pennin kun ei tarvita oikeuslaitosta, poliisia eikä vankiloita. HIENOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Olisiko Seppo mennyt humalassa lääppimään tyttöjä (tai jompaakumpaa tyttöä) ja Nils olisi epäillyt että hänen rakasta irmeliään. Ehkä nils ja seppo ovat riidelleet ulkopuolella ennen tätä ja nils on saanut kivestä päähänsä ja tuupertunut. Kun herännyt on huomannut mitä teltassa tapahtuu ja puukottanut koko sakin???

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat