Menee hermot tähän nykyajan pornoiluun!!!!!

Vierailija

Uusimmassa yhteishyvässä on juttu vanhemmille miten kertoa teiniille seksistä. Nuoret kuitenkin lukevat tämän jutun jos lehti tulee kotiin..Muuten juttu ok, mutta minkä takia siinäkin viitataan anaaliseksiin?? Näin:Ylipäätään nuoren olisi hyvä tietää, ettei hänen tarvitse suostua mihinkään, mitä hän ei itse halua. Kaikkea ei tarvitse, esimerkiksi anaaliseksiä, kokeilla. Nuoren kehitykseen kuuluu että hän on jossain kehiyksen vaiheessa kiinnostunut myös omaa sukupuolta olevasta ihmisestä jne...Kyseisessä lehdessä julkaistu juttu mielestäni kertoo nuoruille että anaali on ok. Ehkä se joillan onkin, mutta tarvitseeko sitä perhelehden sivuilla teineille mainostaa? Onneksi tyttöni on vasta 6kk, ehkä tämä seksin ja varsinkin anaalin ihannointi on menneen talven lumia sitten kun hän on murkkuiässä.. Toivon ainakin niin!Äiti 29vSivut

Kommentit (96)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:Kaikkea ei tarvitse kokeilla, kieltäytyä voi. Se on minusta aivan olennainen neuvo teinille - ja aikuisellekin.


Vierailija

Toinen tapa saada tietää asioista on lukea ne lehtien palstoilta, ja toinen on vähän niinkuin mun lapsilla. Olemme heidän isänsä kanssa eronneet vuosia sitten. Ex on uusissa naimisissa, ja hänen vaimollaan täysikäinen tytär, joka asuu heillä. Ja meidän, (mun ja exän) yhteiset lapset olivat eräs sunnuntaiaamu kuulleet kun tämän tyttären kammarista kuuluu : " ei, ei peppuun saa panna, se sattuu.." Siellä talon tytär harrasti kiihkeää seksiä sulhasensa kanssa, ottamatta huomioon että seinän toisella puolella ovat meidän lapset.. Vois kai sen ajankohdan valita toisinkin...No, nää vähän toisella kymmenellä olevat lapset kysyivät MINULTA mitä se tarkoitti ja mitä tapahtui.. Vastaa tuohon sitten.

Vierailija

Päinvastoinhan tuossa tehtiin: sanottiin, että kaikkea ei tartte kokeilla vaan on oikeus kieltäytyä.Anaaliseksistä vaan puhutaan julkisuudessa aika lailla, joten on hyvä suomeksi sanoa, ettei se mikään kaikkien kaikkialla harrastama asia ole, vaan siitä moni kieltäytyykin. Ja se on ok sekin.Vierailija

huolen : (itselläknikin muutama ystävä aloitti seksielämän jo siinä vaiheessa, eli seiskaluokalla, ja eipä noista sen kummempia ole kasvanut. SUurin syy siihen, etteivät ole traumatisoituneet lienee se, että heillä oli tietoa asiasta, homma tehtiin oman poikaystävän kanssa kaikessa rauhassa (eikä mikään känninen puskapano satunnaisen kumppanin kanssa).Mutta eipä tuota omille lapsilleen toivoisi, mieluummin saisivat kasvaa rauhassa isommiksi.

Vierailija

kyllä minua ainakin tyytölapsen äitinä hirvittää tämä nykynuorten käsitys ja kuva seksistä.Ei ole pitkä aika kun joku mielenterveysseuran lasten" auttaja" sanoi, että ei paljoa naurata kun kymmenvuotiaat pojat soittelevat häirikkösoittoja auttavaan puhelimeen ja sanovat tulevansa panemaan akkaa joka reikään.Tämä internet on kyllä myöskin melkoinen kapine ollut tämän seksuaalisuuden vääristelyn välineenä.

Vierailija

Taidatte nyt vaan peilata tässä omaa anaalipaniikkianne. Jos tytöt kerran palstoilla kyselee anaaliin suostumisesta, niin sehän on vaan hyvä että se tuossa nostettiin esiin. Tosiaan, koska anaali on nyt niin pinnalla ja sitä tulee joka tuutista.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat