Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Porno-Anttila meni meiltä boikottiin

Vierailija

Mitään ei sieltä enää tilata.

Sivut

Kommentit (94)

Vierailija

kyllä jotain rajaa vois olla.. ehkä mulla on vähän korkeempi moraalikäsitys kun tän päivän ihmisillä yleensä, mutta olen samaa mieltä ap:n kanssa. meidän perheeltä meni lähiapteekki boikottiin kun huomattiin että sieltä saa kondomeja ja liukastevoiteita ja mitä lie rietastelupalloja lantionpohjan treenaamiseen.

Vierailija

Dildos have been used by humans for a very long time. Exactly how long is uncertain, but there is evidence of their use throughout the past 2000 years at least. It has been suggested that stone phallic batons found in the Gorge d' Enfer may have been used as Paleolithic dildos, although these artifacts are more often interpreted as spear-straighteners. A beautiful jade phallus, which may very well have been used as a dildo, and is reckoned by curators to be about 4000 years old, is currently on display in the Ancient Chinese Sex Culture Museum near Shanghai.Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/DildoJa tässä vielä uskoville: Dildos are also mentioned, figuratively, in the Bible (see Ezekiel 16:17)Ja tässä on Ezekiel 16:17 Sinä otit korukalujasi, minun kultaani ja hopeatani, jota minä olin sinulle antanut, ja teit itsellesi miehenkuvia ja harjoitit haureutta niiden kanssa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


kyllä jotain rajaa vois olla.. ehkä mulla on vähän korkeempi moraalikäsitys kun tän päivän ihmisillä yleensä, mutta olen samaa mieltä ap:n kanssa. meidän perheeltä meni lähiapteekki boikottiin kun huomattiin että sieltä saa kondomeja ja liukastevoiteita ja mitä lie rietastelupalloja lantionpohjan treenaamiseen.et arvaa miten on toisinaan vaikeeta!

Vierailija

apteekista. vitsit, kyllä on ankeeta joillain...itse olen muslimi ja kuulin juuri jonkun oppineen pitäneen tärkeää luentoa siitä kuinka nainen tyydytetään suuseksissä... että esim pala silkkikangasta siinä kielen ja naisen ermm... paikan välissä saattaa lisätä nautintoa... ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat