Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumman lapsen SubTV:n Danae-chatjuontaja sai? Sehän ei ole enää edes juontajana chatissa..onkohan vielä äitiyslomalla?

Vierailija

Joskus täällä AV:lla jopa väitettiin, että Danae olisi keksinyt koko raskauden. Tälläistä muistan täältä lukeneen. Tietääkö kukaan asiasta enempää?

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Että se sisäpiiri pyöritti Danaeta. Eli aina suunnilleen samat vakihenkilöt viestitti kun Danae oli juontamassa. Sitten se alkoi vaikuttaa sisäpiirijutulta ja muut tunsivat olevansa ulkopuolisia?!

Vierailija

Eikös Danae ollut vähän niinkuin uranuurtaja näissä juonnetuissa chat lähetyksissä. Musta oli ihan mukava. Mun mielestä asui jossain Helsingin nurkilla, taisivat ostaa rivitaloasunnonkin. Sitten tuli raskaaksi ja muuttivat asumaan (molempien?) kotiseudulle, mistä ostivat omakotitalon ja alkoivat kunnostamaan sitä ennen vauvan syntymää. Tuohan oli ihan järkevä veto.Mun mielestä Danae opiskeli yliopistossa, joten ei ollut tarkoituskaan lopun elämää juontaa chattiä. Ja sen muuton jälkeen ne lähetykset tulivat kotoa käsin. Mitä nyt joskus Subbarin chattiä tulee katottua, niin kyllähän ne vieläkin juontaa sitä oliko se nyt Kajaanista, kylläkin studiolta. Eikös se Danskun mies jotenkin touhunnut noiden ohjelmien parissa? Dansku oli hieman pyöreä ja siksi raskausutelut varmasti olivat kiusallisia. Niitä luultavasti tuli jo silloin kun henkilö ei ollut vielä edes raskaana. Jos niihin raskausjuttuihin olis lähtenyt mukaan, niin kaikki varmasti olis höpöttänyt vain siitä, ja se nyt on aika henkilökohtainen juttu. Musta Danaessa ei ollut mitään outoa. Se ehkä jäi mieleen että ei luultavasti viihtynyt kovin hyvin kameran edessä. Ja jostain kans kuulin että olis tullut kaksoset Danaelle=).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat