Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko täällä Suohtulaisia paikalla? Harkitsemme sinne päin muuttoa

Vierailija

Minkälaisia palveluita on Suohdussa? On mietitty myös Rottolaa, löytyykö peruspalvelut Suohdusta vai pitääkö aina lähteä Rottolaan asti?Meillä on 2- ja 3-vuotiaat lapset, onko Suohdussa paljon muita lapsiperheitä?Kiitos vastauksista.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Tässä hieman tietoa Suohdusta.Asuinalueista:Vuokrataloalueita on Metsäkurki, Merelä, Harju ja Alakiuru. Noista suosittelen Metsäkurkea tai Alakiurua. Metsäkurjessa on koulu ja päiväkoti lähellä, Kurkela taas uusi alue, jossa puistoja.Merelä on aivan kauhea paikka. Rinteessä vuokrataloja ja ohi kulkee tie, ei mitään muuta paitsi satama siinä reunalla.Harju olisi muuten kiva alue järven rannalla mutta sinne pitää kulkea Merelän ohi ja on tosi syrjässä.Omakotialueita on Naakka, Hjalmarila ja Kurkela. Kaikki kivoja, mutta Hjalmarila ja Kurkela järven rannalla ja ovat kalliimpia. Naakka on kiva alue vaikka onkin metsän reunassa ja osasta taloista on näkymä rinteeseen.Merelää ja Harjua en siis suosittele, muut kaikki kivoja alueita.

Vierailija

Eikö todellakaan muita suohdusta? Entä lähikunnista, Rottolasta, Turolasta?Minä ainakin olen viihtynyt Suohdussa vaikka alkuun tietysti pelkäsin vähän kun kuitenkin on niin pieni paikka. Ihmiset tosi ystävällisiä ja aina auttavat. Lapsia täällä on siis paljon, joidenkin mielestä jopa liikaa :)Koulu on 1-6 lk, 7-9 lk Rottolassa. Ammattikoulu ja Lukio Haravalassa. Koulutilanne ei tietysti kaikkein parhain. Mutta luultavasti Rottolaan tulossa ainakin Ammattikoulu niin vähän kohennusta.Suohdun Metsäkurjen koulu on aivan ihana! Opettajat tosi omistautuneita työlleen ja on ihana maalaiskoulun tunnelma. Tekevät paljon luontoretkiä ja käyvät uimassa jne. Koululla toimii iltapäivisin kerho pienimpiä lapsia varten. Jos yhtään kiinnostaa niin kerron lisää!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat