Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokemuksia verhoilukivestä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme ajatelleet ainakin keittiöön semmoista verhoilukiveä/-tiiltä. Onko ollut hyvä käytössä? Miten saa pidettyä puhtaana? Pitäisiköhän laittaa kuitenkin hellan taakse laattaa? Onko kenelläkään muualla kuin keittiössä?

Kommentit (14)

Vierailija

Meillä on työpaikalla käytetty verhoilukiveä. Kotona ei siis ole kokemuksia. Kivet ovat Stonestin edullisemman kilpailijan Masterstonen mallistosta. Uutena kivet käsiteltiin teflon suoja-aineella mitä sai tilata kivien kanssa. Vähän vastaavaa kun vaaleille kivitasoille tarkoitettu suoja-aine. Tällä käsiteltynä verhoilukivet eivät ime likaa. Käsittely pitää uusia säännöllisesti. Muuten, röpelöisessä ja kirjavassa kivessä tahrat ei erotu samalla tavalla kuin esimerkiksi lasissa tai kiiltävässä laatassa.

Vierailija

rustican tiilijäljitelmää olohuoneen seinällä jossa toisella puolella keittiö. aiotaan lisätä keittiössäkin sokkeliin/ylätasoihin ja osittain sivuseiniin. aluksi ajattelin laatoittaa sillä välitilatkin,. mutta päädyin lasimsaiiikikiiin sen helpomman hoidettavuuden vuoksi. esim. ainakin tuota tiilijäljitelmää on aika vaikea pyyhkiä rätillä, joten kun mulla on jo kokemusta tuosta kivestä, niin sanoisin etä en laittaisi sitä keittiön välitilaan just ton vuoksi. ja toinen on se, että jos on " joka paikka" täynnä sitä kiveä, niin silloin voi tulla liian raskaan näköinen. itse kyllä pidän tuosta tiilestä, on tosi kiva. seinät maalautin samalla sävyllä kuin tiilen saamauslaasti, eli se on sellainen maitokahvin värinen. toimii tosi hyvin ja ehdottomasti parempi kuin valkoiset seinät ympärillä-. eli suosittelen, mutta maltillisesti !

Vierailija

Stonestin verhoilukiveä keittiöön yhdelle seinälle, ja upea tuli! Lieden taakse teetettiin kirkas karkaistu lasi suojaamaan seinää, vaikkakin tiili oli käsitelty suoja-aineella lisäksi. Me kokataan paljon, ja rapatessa roiskuu...;)Stonestin tiili oli lähes 100 e neliö, mutta sitä meni vaan alle 2 neliöö joten hinta ei loppujen lopuksi ollut kamala. Ja on tosi persoonallisen näköinen!Vierailija

meillä laitetaan saunaan, kiukaan seinustalle, mutta ei koko seinälle.

Kiviä ei ole vielä ostettu, onko tieto muista myyjistä kuin stonest ja masterstone?

Ainakin stonestin kivet aika kalliita.

Sisustus suunnittelija oli sitä mieltä, että ainakin yleensä " vähemmän on " enemmän" , eli jokin yksityiskohta tai osa seinää voi olla paremman näköinen kuin koko seinä tai kaikki seinät.

Vierailija

Minäkin haluaisin keittiöön verhoilukiveä. Kävin kysymässä alan liikkeestä juuri tuota liesiasiaa, niin siihen lieden taakse laitetaan jotain ainetta joka estää rasvaa ym. imeytymästä kiveen ja helpottaa puhtaana pitämistä.Aiotteko laittaa koko keittiöön verhoilukiveä? Itse haluaisin vain yhdelle seinälle, mutta mietin tuleeko hassun näköinen jos muualla on vain valkoiseksi maalatut seinät... Mietityttää että tuleeko keittiöstä kuinka hurjan näköinen jos on kokonaan sitä kiveä.

Vierailija

samaan tyyliin kuin tila ohjelmassa oli muistaakseni keväällä 05. Kuvia löytyy niiden nettisivuilta arkiston puolelta.Kovasti sitä on ihailtu niin oma perhe kuin kaikki muutkin " tupatarkastusta" tehneet =).

Vierailija

Rakennetaan taloa, ja tosiaan edelleen suunnitelmissa laittaa tuota verhoilukiveä/tiiltä ainakin keittiöön. Mies mietti myös saunaan kiukaan taakse, joten jos on kokemuksia niin mielellään lukisin. Ja muutenkin, kertokaa lisäkokemuksia, onko kannattanut laittaa jne?

Vierailija

eli meille tulee siis u-mallinen keittiö. Yksi sivu olisi kokonaan sitä kiveä, ja toiselle seinälle tulisi noin puoleen väliin, eli ikkunaan saakka suunnilleen.

Olen jotain kuvia katsellut, niin ei niissä yleensä ole kaikki seinät sitä kiveä. Voisi ehkä olla vähän kyllästyttävä, jos olisi kaikki seinät sitä... ehkä. En kyllä oikein väristä vielä tiedä jne.Tuota lasia minä vähän mietin.... olisikohan se hyvä?Sanniina:

Lainaus:

Aiotteko laittaa koko keittiöön verhoilukiveä? Itse haluaisin vain yhdelle seinälle, mutta mietin tuleeko hassun näköinen jos muualla on vain valkoiseksi maalatut seinät... Mietityttää että tuleeko keittiöstä kuinka hurjan näköinen jos on kokonaan sitä kiveä.
Vierailija

ollaan suunnittelemassa keittiöön sellasta tiilimuuria verhoilutiilellä, eli välitilaan tulis mosaiikkilaatta tms. mutta yks " ylimääräinen" kulma naamioitais tiilimuuriksi. tiiltä ei mielestäni saa olla liikaa, vaan mausteena... Kyselin kaakelikeskulta hintaa, noin 50 cm x 50 cm kokonen katosta lattiaan (kork. 250 cm) alue maksais noin 250¿, josta kulmapalat yli puolet hinnasta! kallista on, en tiä onko muut merkit halvempia?olis kiva nähdä valokuvia vastaavasta, tiiliseinästä tai muurista, sais vähän varmuutta ideoillensa....

Vierailija

ainakin muutama vuosi sitten kun ostettiin nuo tiilet, käytimme Rustica-liikettä petikossa, ja hinta oli jotain 50-55 euroa/neliö. eli hyvin kohtuullinen.

Uusimmat

Suosituimmat