Nostalgiaa - esineitä, hygieniatuotteita yms. lapsuudestasi, joita ei enää näe

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (471)

Vierailija

Lähekkäin-hammastahna, muistanko nimen oikein? Sitä oli punaista ja vihreää (raidallisia) ja sitä mainostettiin pesemällä isolla harjalla amerikanraudan maskia ja hymyilemällä leveästi.Vanhoja, isoja, salmiakinmakuisia merkkareita on ikävä. Nämä nykyiset eivät ole mistään kotoisin.Kuka muistaa Spick&Spanin (menikö tuokaan oikein)?Onhan noita: kartion malliset trippimehut, sivusta repäistävät limsapullonkorkit...

Vierailija

" poikasia" joista piti saada vedessä kasvattamalla jotenkin eläviä. EI onnistunut. Oli varmaan hiekkaa.... :p

Entäs Kalkitos-siirtokuvat? Ja piirroslevyt?

Sitten oli iiiihanaa salmiakkipurkkaa kertapakkauksissa, kääreenä disneyn sarjakuva, näitä ei ole kukaan muu muistanut missään - olenko nähnyt unta?

Diskohile poskipäillä 80-luvulla koulun diskossa....

Vierailija

Nämä ovat melko tuoreita tapauksia, mutta kaipaan " sormijäätelöitä, eli punaista mehujäätä, jossa oli yksi sormi pystyssä, Apetitin minttusuklaajäätelöä, Kis kissejä omassa pussissa ja Kastehelmi-shampoota.

Vierailija

Ja se hellä mietonen, en ois nimeä muistanut, mutta se tuli ekana mieleen, ennenku avasin ketjun.Mistäköhän saisi yhden pullon itselle?

Vierailija

Kuka muitaa pankin nimeltä Kop ja sieltä Jeans Clubin? Aina kun oli säästänyt tietyn määrän rahaa, sai sellasia pyöreitä tarroja, joita liimattiin julisteeseen. Kun oli saanut rivin täyteen, sai uuden julisteenKlubilaisilla oli oma lehti Hakki ja muutakin Jeans Club -kamaa oli...Pectus-pastilleja saa vielä nykyäänkin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat