Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä pesukone raikkaksi?

Vierailija

MIten saisin tunkkaisen hajun pesukoneesta? Sitruunahappoa ei ole just nyt saatavilla, mutta millaisen määrän viinietikkaa voisi lorauttaa koneeseen ja mitenkähän tämä puhditus käytännössä tapahtuu? Hyviä vinkkejä kaivataan!!!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Sitruunahappoa 100 g ja 90 asteen pesu päälle kone tyhjänä. Sitten pari kertaa kuussa 90 asteella lakana- tai pyyhepyykki. Pese myös tiivisteet ja tyhjennä nukkasihti säännöllisesti.

Vierailija

joku mainitsi, että tiivisteet pitää pestä, voisitko valaista tyhmää, että miten ne saa puhtaaksi? Voiko siinä käyttää jotain pesuainetta? meillä tiivisteiden väliin tuntuu kertyvän kaikenlaista töhnää, (ikäänkuin savea) ja ne ovat tummat. Kuivaan tiivisteet yleensä joka koneellisen jälkeen, mutta ei siitä näy apua olevan. Olen käyttänyt myös tuota sitruunahappoa, ja pessyt 90 asteessa, ei apua.

Tuntuu, että haju tarttuu jopa pyykkeihin. (lähinnä tummiin).

Vierailija

haju tarttuu tummiin vaatteisiin,valkoisissa näkyy sellaisia mustia läiskiä kuin savea,yhtään ei voi jättää koneeseen vaan pitää heti ripustaa kun kone pysähtyy.Ensisijaisesti kannattaa ainakin vaihtaa nestemäiseen pesuaineeseen.Sitä savea on meilläkin koneessa enkä ymmärrä miten sen sieltä rummun takaa pois saa ilman pesukoneen korjaajaa?Taitaa tulla kalliimmaksi kun uuden koneen osto!

Vierailija

Minäkin olen huomannut, että haju tarttuu vain tummiin vaatteisiin. Omituista, miksiköhän ei vaaleisiin, tietääkö kukaan syytä?

ap.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat