Mistä bikinit vauvalle

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tietääkö kukaan mistä löytäisin 60 senttiset bikinit. Ollaan suunniteltu kylpyläreissua ja tytölle pitäisi saada uima-asu...-neet

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

vetäminen tähän keskusteluun tuntuu liioittelulta. Pedofiilit tuntevat vetoa lapsiin asusteista huolimatta. Vauvalle päälle tietysti käytännöllisin asu eli kylpylään mennessä varmaankin lahkeellinen uikkari kakkavahinkoriskin takia. Itse kiinnittäisin uima-asua enemmän huomiota kesällä auringon vaarallisuuteen. Mahdollisimman peittävää, mutta ohutta päälle pikkuiselle kesällä.

Vierailija

vetäminen tähän keskusteluun tuntuu liioittelulta. Pedofiilit tuntevat vetoa lapsiin asusteista huolimatta. Vauvalle päälle tietysti käytännöllisin asu eli kylpylään mennessä varmaankin lahkeellinen uikkari kakkavahinkoriskin takia. Itse kiinnittäisin uima-asua enemmän huomiota kesällä auringon vaarallisuuteen. Mahdollisimman peittävää, mutta ohutta päälle pikkuiselle kesällä.

Vierailija

Minusta bikinit eivät sinänsä ole mitenkään kamalat tai seksistiset pienelläkään lapsella, mutta omasta mielestäni ne ovat ihan turhaa lapsen kiusaamista. Pienestä lapsesta ei pysty erottamaan, onko se tyttö vai poika, joten miksi et käyttäisi ihan vain pelkkiä uimahousuja? Näin meillä tehdään, sillä minun mielestäni kokouimapuvunkin pukeminen on tyttöselle niin hankalaa, etten kehtaa kiusata toista. Kun en ole vielä sellaisiin lasten uikkareihin törmännyt, jotka saisi helposti päälle suihkun jälkeen, se on aina semmoista nyhräämistä ja itse tietää, miten epämukavalta se tuntuu iholla. Meillä siis pikkuneiti 1v. uiskentelee kukallisissa uimahousuissa ja nauttii suuresti olostaan. :) Tekisin niin erittäin mielelläni itsekin, mutta uimahalliin ei päästetä vaillinaisesti pukeutuneita aikuisia... :)

Vierailija

Mita ihmetta noi pieni vauva tekee millaan bikineilla!!? Ymmarran etta ne ovat varmasti kivan nakoset mutta aika epakaytannolliset noin pienella...Eihan se osaa edes pidattaa pissaa/kakkaa. Mitas jos ostaisit sille ihan kuule uimavaipan?? Niitakin saa kivan varisina, tytoille tai pojille..

Vierailija

En itse laittaisi bikineitä enkä uimapukua noin pienelle kylpylään saati uimahalliin. Rannalla ok. Noin pieneltä kun ihan varmasti pääsee ainakin pissavahinko......... Mun mielestä monessa paikassa sitä paitsi vaaditaan uimavaipat vauvalle? Vai onko näin vain ulkomailla?

Vierailija

HM:stä saa ns. bikinimalliaisia uima-asuja, joissa yläosa on toppimallinen. Mutta lappumallista asua saat hakea.Ruotsissa ja Norjassa oli iso kohu asiasta...

Tiukkapipoisuus, jos sitä siksi halutaan kutsua, ei siis ole vauvapalstalaisten yksinoikeus, vaan tällä kertaa se on lähtöisin paljon vakutusvaltaisemmalta taholta.

Vierailija

Mitä tarkoitusperä teillä on, kun tulette tähän ketjuun moittimaan ja vähättelemään vauvabikinien vastustajia?Jos teitä oikeasti ihmetyttäisi ilmiö, että vauvabikineitä vastustetaan, oikeampaa lienee olisi ihmetellä kauppaketjujen toimintaa kuin vauvapalstan muutamaa vastustavaa kommenttia. Aivan kuin tarkoituksenne olisi vain vähätellä vastustajia ja saada siitä nautintoa eli päteä itse ns. sallivuudellanne? Fakta kuitenkin on, että vauvojen bikineiden vastustus ei ole pieni marginaalinen ilmiö jossakin nettipalstalla, vaan huomattavasti suuremman luokan juttu (fakta: bikineitä on vedetty markkinoilta, on suuri kohu asiasta). Kääntäen asia: se, ettei näe mitään pahaa vauvabikineissä on marginaalinen ilmiö. Se, että edustaa tässä tapauksessa pientä marginaaliryhmää, ei kai voi olla kovin leuhkimisen arvoinen asia? Ainakaan niin, että vastustajien olisi syytä tuntea itsensä tiukkiksiksi? Jos on, ottakaa ihmeessä yhteyttä kauppaketjujen asiakaspalveluun, että asiaan saadaan parannus.

Vierailija

Tuossa laittamassani linkissä on samasta aiheesta ja mielestäni olen ihan hyvn perustellut miksi ei. Jos et ole käynyt katsomassa niin käy nyt. Yleensä vauvauinti on aamulla ja silloin vesi on yön aikana puhdistunut, sitä myös puhdistetaan tehokkaammin kuin normaalisti. Tuskin uimahallin kassantädit näistä tietävät, hallimestari ennemmin, häneltä voit kysyä miten teidän hallissa.

Ja tietysti sillä on eroa minkä ikäinen vauva on, teillä reilu 10kk jo, 60cm uimapukua tarvitseva, hmm, alle 6kk varmasti?

Vierailija

" Fakta kuitenkin on, että vauvojen bikineiden vastustus ei ole pieni marginaalinen ilmiö jossakin nettipalstalla, vaan huomattavasti suuremman luokan juttu (fakta: bikineitä on vedetty markkinoilta, on suuri kohu asiasta). Kääntäen asia: se, ettei näe mitään pahaa vauvabikineissä on marginaalinen ilmiö. Se, että edustaa tässä tapauksessa pientä marginaaliryhmää, ei kai voi olla kovin leuhkimisen arvoinen asia? Ainakaan niin, että vastustajien olisi syytä tuntea itsensä tiukkiksiksi? Jos on, ottakaa ihmeessä yhteyttä kauppaketjujen asiakaspalveluun, että asiaan saadaan parannus."Ei se, että kaupoista on vedetty bikineitä pois tarkoita, että sitä vastustetaan yleisesti. muutama kiihkoilija riittää saamaan kaupat tekemään niin, jotta ei tule huonoa julkisuutta. yleensä sallivat ihmiset ei kiihkoile, joten heidän mielipiteensä ei tule samalla tavalla julki.

Vierailija

Sen kummemmin seksikkyys-aihetta kommentoimatta ihmettelen samaa kuin moni muu kirjoittaja, eli eivätkö bikinit ole:- vaikeampia saada pysymään päällä (ainakin jos yläosa on pieni tai huterasti kiinnitettävä, vrt toppimalli)

- periaatteessa turhia, koska vauvojen ja pikkutyttöjen rintoja ei tarvitse peittää tai pitää paikoillaan =)

- epämukavammat vauvalle kuin pelkät uimahousutMyös edellisten kirjoittajien tiedot ja kommentit yleisen uimahallin sopivuuden suhteen (hygienia, kemikaalit) kannattaa huomioida.Vierailija

Vauvauinnissa ei saa vauvoilla olla muuta kuin kokouikkarit (ainakaan meillä Helsingissä, Hesevassa käydään), koska jos vauva vahingossa kakkaa vedessä, on toivoa, että kamat pysyy kokouikkarin sisällä, eikä vesi likaannu - eli toivotaan, että kun huomataan vahingon alkavan tapahtua, ehditään nostaa vauva vedestä, ja jos jotain on ehtinyt ulos jo tulla, se on pysynyt uikissa. Bikineissä yms pienemmissä uikkareissa ei varmaan tällaista pitoa ole. Ottamatta siis muuhun kantaa, kannattaa ottaa huomioon, että tällainen vahinko voi pienelle vedessä käydä, ja tuleepas vähän kalliiksi ison kylpyläaltaan tyhjentäminen vauvankakan takia...

Meidän toinen poika oli 3 kk vanhana kanssamme kylpylässä ja pidin häntä kyllä hetken vauva-altaalla varpaita huljuttelemassa kokouikkari päällä, eikä tuo kovin suuria bakteereita siitä saanut, joten sinänsä musta ihan jees mennä vauvojenkin kanssa kylpylään.

Vierailija

Nyt menee asian vierestä mutta menköön. Uimapuku on yhtä hyvä vaihtoehto kuin uimavaippakin, ehkä jopa mukavampi kun ei ole niin paljon tavaraa jalkojen välissä. Uimavaippa ei pidä pissiä, vauvat pissaa sinne veteen jos on pissatakseen, ja usein ovat. Se on ok, toisin kuin se että aikuiset tekisivät niin (ja jotkut tekee, yök). Jos vauva kakkaa, niin oli uimavaippa tai ei niin vedestä pitää heti nousta jottei bakteerit leviä. Uimavaippa ehkä pitää kakan paremmin sisällää mutta ei välttämättä, lahkeellinen uimapuku/housut on yhtä hyvät. Tietääkseni missään (ainakaan suomessa) ei vaadita vauvoilta uimavaippaa, niitä on aika huonosti saatavilla suomessa muutenkin.Ja vauvan viemisestä kylpylään, en suosittele! Virallinen suositus on vielä vauva tavalliseen uimahalliin (ei vauvauinti) yli 1vuotiaana. Tässä on paljon terveysseikkoja joita pitää ottaa huomioon ja ainakin oman käsitykseni mukaan on niitä kylpylöissä paljon hankalampi valvoa kuin uimahalleissa. Eli kannattaa harkita kylpyläreissua vauvan kanssa, tai sitten hankkia lapsenvahti vauvalle tai käydä miehen kanssa vuorotellen. Lisää perusteluja on ketjussa jonka linkin laitan alimmaksi.Ja mitä bikineihin tulee, eikö ne ole aika turhat? Tiedän kyllä että pikkutytöt tykkäävät bikineistä, mutta ei vauvat niistä vielä mitään tajua. Pysyvät huonosti päällä, turhia nyörejä tai naruja tms jotka voi hangata ihoa jne. En kiellä etteikö sellaisia saisi vauvalle laittaa, mutta ei tulisi itselle mieleen ennen kuin tyttö osaa itse pyytää. Ja vaikka olenkin osittain samaa mieltä että ei pitäisi alistua pedofiileille jne. mutta lapsia pitää silti suojata. Ei lapset ymmärrä niistä asioista mitään ja itsestä ainakin tuntuisi ikävältä tietää että joku katselee tyttöäni " sillä silmällä" vaikkei mitään tekisikään. Samoin on ihan hyvä opettaa lapsillem erityisesti tytöille, ettei tarvi näyttää ihoa enempää kuin haluaa, oli se muotia tai ei.t. TuuliinaTässä se linkki: http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=2996934&t=2986648&appid=&p...

Vierailija

mutta kylpylään viemisestä sen verran... alle 1v ei saisi viedä uimahalliin...mutta jos kylpylässä on lämminvesi allas niin sinne saa viedä...ettei pikkuiselle tule kylmä... varsinkin tottumattomalle jos ette ole vauvauinnissa käyneet... ja muista ettei vauva kovinkaan kauaa jaksa olla altaassa niin varaudu että pois pitää lähteä jo puolen tunnin päästä...tai saada vauva nukkumaan vaikka sitteriin altaan reunalle...Ja uima asusta sen verran... että sen pitäisi olla lahkeellinen... koska jos vauva kakkaa altaassa niin kakan pitäisi jäädä uikkarin sisään eikä päästä veteen... koska jos veteen pääsee kakkaa joudutaan koko allas sulkemaan hygienia syistä puhdistuksen ajaksi...t: Marenda ja vesipeto rinsessa 6kk

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat