Miten voi saada yhdynnässä orgasmin?

Vierailija

Kun saan vaan klitorisorgasmin.....??

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Mies hyväilee klittaa, työntelee samaan aikaan emättimeen, niin, että osuu etuseinään. Jos mies vielä pystyy hyväileen (tai painaan) samaan aikaan läheltä persreikää saat takuulla molemmat orgasmit yhtä aikaa.

Vierailija

persreiässä ja yks sormi hyväilee klitorista ja toisellä kädellä pitää tukea ettei lösähdä sun päälle.

niin ja muna tietenkin oikeessa reiässä :DDDDD

Vierailija

terv eräs joka saa sekä suuseksissä että yhdynnässä orgasmeja (niin jka peppuseksissä). Tunnen itsekin g-pisteeni emättimeni seinämässä, se on sellainen karheahko hieman koholla oleva pläntti mikä kiihottuneisuustilanteessa kasvaa hieman kokoa ja nimenomaan g-pisteärsyke aikaansaa välillä niinkin voimakkaita orgasmeja että nainen ejakuloi vrt miehen siemensyöksy mutta nestettä erittyy vähemmän ja koostumus erilainen (kirkasta, hajutonta ja mautonta nestettä hieman)

Vierailija


Meillä tyydyttävintä niin, että molemmat puoliselällään / kyljellään yläruumiista ja oma toinen jalka horisontaalisesti suoraan ylöspäin (180astetta) ja siitä välistä mies sitten työntelee -> molemmat kädet vapaana.Käyttäkää mielikuvitusta ja venykää hyvät naiset!

Vierailija

ei saa orgasmia vaan vain ejakuoi (menikö sana oikein?) Eli onko se ejakuointia kun emätin " sykkii" ," puristelee" nin että mies tuntee sen selvästi? Millainen on orgasmi ilman ejakuointia, voiko mies tuntea kun nainen saa?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat