Ketkä kaikki lähtevät mukaan Leaf-boikottiin? Siis:

Vierailija

lopetetaan jo nyt niiden tuotteiden ostaminen, koska kaikki rahat menevät suoraan ulkomaille.Lisäksi lopetetaan kaikenlaisten hollantilaisten tuotteiden ostaminen.Leafin tehtaan johto ilmoitti puolittavansa työntekijöiden palkat, koska näiden työpanos oli romahtanut tehtaan lopettamisilmoituksen jälkeen. Tosin tämä uhkaus peruttiin tänään, mutta silti: johtajat pelaa nyt tosi kovaa peliä. Pelataan me kovempaa ja äänestetään lompakoilla, raha puhukoon nyt eli vaietkoon Leafin suuntaan.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Eikös Pandakin tee ulkomailla? Joulun alla joissakin Fazerin suklaarasioissa luki " Valmistettu Suomessa" , mutta muista makeisista en ole tällaista merkintää löytänyt.T: kotimaassa tehtyä mielellään suosiva

Vierailija

Sitten kun ay-liikkeelle kelpaa hiukan Kiinan palkkatasoa matalammat palkat, niin Suomessakin teollisuus kukoistaa.Boikotissa ollaan jo.

Vierailija

Kohta ei ole yhtään työpaikkaa Suomessa teollisuudessa, pelkkää palvelu- ja matkailutyötä tarjolla!Nyt viimeistään kannattaisi herätä näyttämään, että täällä ei vain " roll over and play dead"

Vierailija

Mä en ainakaan lähde. Ei vois nyt oikeesti hirveesti kiinnostaa meneekö ne rahat nyt hollantiin vaiko suomeen. Kuitenkaan ne rahat eivät juuri kyseisen maan lompakkoa paina, paitsi veroilla mitä maksetaan. Ja Suomessa asiat on kuitenkin niinkin hyvin, ettei mua ainakaan jaksa kiinnostaa boikotoida ulkomaisia yrityksiä tässä vaiheessa.

Vierailija

mulla jää kyllä helposti ulkomailla tehdyt " suomalaiset" karkit ostamatta kun ovat niin pahan makuisia.Jokin aika sitten oli tarjouksessa Geisha-konvehtipusseja. Luulin ensin että ovat pilaantuneita kun maistuivat lähinnä eltaantuneille. Tarkempi tutkimus osoitti vian olevan se että olivat valmistettukin Puolassa. Miksi ihmeessä Suomessa myydään Puolassa valmistettuja Fazerin suklaita jotka vielä maistuvat aivan peelle? En osta.

Vierailija

Kiitos tiedosta, meidän perhe osallistuu ilolla tällaisiin kampanjoihin!!! Ehkäpä saadaan uusia inhimillisempiä arvoja maailmalle ja Suomeenkin kun todella tehdään jotain eikä vain hiljaa sallita törkimysten sikailla!!

Vierailija

Vituttaa kun kaikki myydään ulkomaille!

Eniten vitutti Valio-jäden myynti Nestlélle, mutten olekaan ostanut sen jälkeen " Valio" -jädejä!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat