Gallup: Mitä PÄIVÄNSELVÄÄ asiaa et ole aikuisena tiennyt?

Vierailija

Tää on aika hauska...mä kuulin vasta kauan aikaa sitten (kysyin täällä av:lla) että Somali on rotu, ei uskonto..:DKaikki haukkumaviestit voi jättää kirjoittamatta, haluaisin tietää onko muita tyhmiä....:DEli kertokaa hassuja väärinkäsityksiä, tai asioita, joista teillä on ollut aivan väärä käsitys!

Sivut

Kommentit (635)

Vierailija

poni ja hevonen ovat siis tosiaan ihan eriasioita. poni synnyttää ponivarsoja ja hevonen hevosvarsoja. Aasi on sitten asia erikseen ja muuli on aasin ja hevosen risteytys. poni ja hevonen eroavat siten että poni saa olla korkeintaan 146cm korkea,ja kaikki sitä korkeammat ovat sitten hevosia.

Vierailija

Papua-Uuden-Guinean itsenäinen valtio eli Papua-Uusi-Guinea on saarivaltio Melanesiassa. Se muodostuu Uuden-Guinean saaren itäosasta sekä sen lähettyvillä olevista pienemmistä saarista. Se sijaitsee Australian pohjoispuolella lounaisella Tyynellämerellä, juuri päiväntasaajan eteläpuolella. Muut naapurivaltiot ovat Indonesia, jolle saaren länsiosa Länsi-Irian kuuluu, sekä meren erottamina Mikronesian liittovaltio pohjoisessa ja Salomonsaaret kaakossa. Vuonna 1975 itsenäistynyt valtio kuuluu Brittiläiseen kansainyhteisöön.Tälläisen löytää ihan netistä!Hauska ketju tää kyllä on! Varmaan monen vuoden takaa, kun on noita linkkejäkin saanut joskus laittaa!

Vierailija

Äidilläni ilmeisesti tosi pitkät kuukautiset tai sitten virtsankarkailua, ainakin osti siteitä joka kauppareissulla.

Luulin myös että sanonta tulee harmaita hiuksia tulee sanasta harmi.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Voi taivahan talikynttilät! Kun pari viikkoa kuukautisten alkamisen JÄLKEEN on TODELLA varmat hetket TULLA raskaaksi.

Vierailija:

Vierailija:Minä en tiedä vieläkään et miten menkoista voi laskea sen varmat päivät, millon parhaiten tulisi raskaaksi! T; neljättä odottava =)eli pari viikkoa kuukautisten jälkeen ( mikä ei siis todellakaan pidä aina paikkaansa ! )28 päivän kierrossa ovulaatio osuu n. päiviin 14 tai 15 ja siis tosiaankin laskettuna edellisten kuukautisten alkamisesta. Sen vuoksi raskausaika ja laskettu aikakin lasketaan viimeisten kuukautisten alkamisesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selventäisikö se asiaa, jos olisin kirjoittanut " parin viikon ajan kuukautisten alkamisen jälkeen on varmat päivät, jolloin ei voi tulla raskaaksi" , pari viikkoa kuukautisista 28 vrk kierrolla = ovulaatio = mahdollisuus hedelmöittyä.Pari viikkoa kuukautisten jälkeen = PARIN VIIKON AJAN KUUKAUTISTEN JÄLKEEN = ns. varmat päivät = ei voi tulla raskaaksi

Vierailija

Mä luulin aina että Fazerin suklaalevyissä lukee päällä kaunokirjoituksella Rayaner ja ihmettelin että mitä ihmettä se tarkoittaa..monta kertaa sitä pohdin.vasta viime aikoina katsoin tarkempaa ja sehän onkin Karl Fazer..*noloa*

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat