Järvenpäässsä 13-vuotias poika raiskasi 4-vuotiaan pojan.

Vierailija

Oli vkl lomilla Kellokosken sairaalasta. Oli jo keväällä ahdistellut jotakin pientä lasta samalla alueella. Keski-Uusimaassa siis tän lauantain lehdessä oli juttu.

Sivut

Kommentit (51)

Vierailija

eilises iltasanomis oli englannissa sattuneesta 5v pojan tapon yrityksestä jossa tekijänä olivat 11-12 vuotiaat lapset..mihin tää maailma on oikeesti menossa :o

Vierailija

Liian rankka tapaus nuoriso-osastolle hoidettavaksi ja aikuispuolellekaan ei sovi. Suomesta puuttuu hoito/rangaistustapa tämän ikäisten tekemille julmille rikoksille. Kuten se 16-vuotias tyttö joka puukotti vanhusta, hänestäkin pohdittiin aikoinaan sairaalassa missä häntä hoidetaan...

Vierailija

Ehkä hän on vaan paha ihminen luonnostaan. En tunne sääliä, tuskin tuntisin, vaikka taustalla olisi mitä.Oksettaa tämä seksistinen yhteiskunta, jossa kyrvät tuntuu hallitsevan (anteeksi ruma kielenkäyttö). Miten jostain niin kauniista (=rakastelu) on voinut tulla niin ruman symboli (=väkivalta, alistaminen)? Miten rakkaus taas voittaisi? Näitä sairaita uutisia on liikaa.

Vierailija

Äiti parka kun ei saa apua, vaikka kuinka on pyytänyt ja sääliksi käy niitä lapsiakin joihin se pikkunilkki on päässyt käsiksi.

No nuorissa on tulevaisuus..

Vierailija

Minun puolestani saisi vaikka hirttää tuon 13-vuotiaan! Normaali 13-vuotias on vielä täysi lapsi, mikä lienee tuon pojan kasvatuksessa mennyt pieleen.

Vierailija

Tästäkään uutisesta ei käy ilmi, miten pienen lapsen raiskaus on tapahtunut.Esim. sisällissodissa joukkoraiskauksissa ei yleensä juurikaan tapahdu yhdyntää, vaan naisiin (ja miehiin) työnnetään keppejä, pulloja, mitä tahansa sormesta vasaranvarteen.Ei pidä unohtaa, että raiskauksella ei ole MITÄÄN tekemistä seksin kanssa.Raiskaus on VALLAN OSOITUSTA, toisen alistamista mitä pahimmalla tavalla. Niin myös tässä 13-vuotiaan tapauksessa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat