Hyvää viikonloppua! Tässä SUKLAA-CAPPUCCINOMOUSSEN RESEPTI!

Vierailija

SUKLAA-CAPPUCCINOMOUSSE



4 annosta



1 rkl Pirkka Choco Cappuccino -jauhetta

3 rkl kiehuvaa vettä

100 g maitosuklaata

100 g Pirkka Kevyt tuorejuustoa,

maustamaton

(1/2 rkl konjakkia tai viskiä)



1 prk (2 dl) vispikermaa

1 tl vanilliinisokeria



Päälle: suklaalastuja



Vuole suklaalevystä veitsellä lastuja jälkiruoan koristeluun. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi, mausta vanilliinisokerilla ja nosta kylmään odottamaan. Liuota cappuccinojauhe kiehuvaan vesitilkkaan. Paloittele suklaa joukkoon ja sulata tasaiseksi massaksi kuumalla liedellä koko ajan sekoittaen. Jäähdytä seos koko ajan sekoittaen. Vatkaa joukkoon tuorejuusto nokareina. Terästä makua halutessasi tilkalla konjakkia tai viskiä. Sekoita joukkoon kermavaahto (jätä hieman kermavaahtoa koristeluun). Lusikoi mousse tarjolle lasimaljoihin tai isoihin kahvikuppeihin. Koristele kermavaahdolla ja suklaalastuilla. Pidä kylmässä tarjoiluun asti.

Kommentit (7)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat