Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ehdotuksia vara/vierassängyksi otetaan vastaan

Vierailija

Sohva on mutta ei vuodesohva, tilaa varsinaiselle kiinteälle sängylle ei ole, vieraita varten joku kätevä varavuode hakusessa.

Miten teillä on ratkaistu vara/vierassänky asia?

Onko jollain käyttökokemuksia näistä ilmapatjoista tms.?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Sen saa pieneen tilaan säilöön kaappiin ja näppärästi esille, kun tarvii.

Kun ostaa sellaisen kunnollisen (Jyskistä), niin se kestää. Ja siinä on ihan oikeesti hyvä nukkua.Ostaa siihen Ikeasta lakanan, joka on ns. muotoon ommeltu ja kuminauhat niissä muoto-opeleissa, niin lakanakin pysyy paikoillaan.

Meillä kaikki vieraat ovat kehuneet, että eipä ole selkä kipeä, niin kuin näillä kaiken maailman hetekoilla nukuttaessa.

Vierailija

oletko ajatellut vaikkapa jotain aurinkotuoleja jotka menevät makuu asentoon kokonaan?Tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tai sittenhän on niitä vierasvuoteita jotka toimii samalla periaattella,

tai sittenhän on jalkaraheja joista aukeaa patja jne...

Tai vanhoihin sohviinhan saa vuodemekanismeja myös!

Eli kyllä niitä vaihtoehtoja löytyy tai sitten viimeinen mahdollisuus on että ostat rulalttavat patjat ja laitat ne vieraille.

Ei kai kenenkään sentään hotelli olosuhteita tarvitse vieraille järjestää joten älä suotta stressaa=)

Vierailija

On tosi käteviä. Esim. lastenhuoneessa on sellainen yhdessä nurkassa johon olen laittanut tyynyjä seinää vasten niin on tavallaan lapsen nojatuoli ja mielellään siinä lapsi istuskelee ja lukee kirjojaan. Toinen rahi meillä on sohvapöytänä, siinä iso tarjotin jossa kynttilöitä ja johon voi laskea turvallisin mielin vaikka lasinkin pelkäämättä kaatumista. Toki köllötellessä sitä käytetään ihan rahinakin. Vieraiden saapuessa ne avaa suit-sait ja laitan vielä muotoon ommellun parilakanan vuoteiden päälle niin meillä on extra parivuode.

Vierailija

kaksi sellaista 3:een osaan taittuvaa patjaa, joka " koottuna" näyttää ihan jalkarahilta. Tosi helpot levittää ja kasata. Taitellun patjan päälle tulee sellainen kangas" pussi" . Patja on paksu (n. 15cm) ja tukeva, ihan hyvä nukkuakin, tosin ei kyllä oman sängyn veroisia tietenkään..Ajattelin, että niistä saisi sitten lapsen huoneeseen peuhupatjatkin

kun se aika koittaa. Rahin päälle tulevan " pussukan" voi helposti

ommella itsekin iloisen värisestä kankaasta, jotka sopivat sitten

lastenhuoneeseen.Rahin hinta oli 59e/kpl.

Vierailija

levitettva sohva on turhan kallis ja ei ole niin hyva istua kuin tavallinen sohva, joten ei minusta ole hintansa vartti.Meista parhain on sellainen hetekka, joss puusaleet. Ala osta metallisella pohjalla olevaa, huono nukkua.Nyt olen katsonut kanssa noita raheja, etta nayttavat aika katevilta. Varsinkin jos hetekan sailytystilasta on puute.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat