Vierailija

Täytekakku pitäisi loihtia, enkä viitsisi enää tuevautua saksalaiseen valmispohjaan...

Kommentit (8)

Kupillinen munia+kupillinen sokeria vatkataa valkoiseksi vaahdoksi, lisätään kupillinen vehnäjauhoja. Paista 175 asteisessa uunissa n puol tuntia.

Vinkki: Ota kolme samanlaista kuppia riko ensin munia kuppi täyteen, ja tasan samanverran sokeria toiseen ja tasan samanverran jauhoja kolmanteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

n.15 hlö:lle



4 Munaa

2 3/4 dl Sokeria vatkaa rakenne kevyesti rikki

4 rkl Kiehuvaa vettä ->Lisää vesi hitaasti n.1/2min välein ja lopuksi sek. vaahtoa n.10min.

4dl Vehnäjauhoja

1 1/2 tl Leivinjauhetta



paista 175 asteessa noin puoliska tuntia



Mitä ihmettä meinaat tolla " vatkaa rakenne kevyesti rikki" ???



Kyllä niitä munia ja sokeria pitää vatkata ihan kunnolla, ainakin 10 minuuttia sähkövatkaimella!



Tai jos sitten haluaa todellakin SIENIkakun eli todellisen littanan pesusienen...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat