Vierailija

Meillä 2 aikuista ja 2 lasta. Menee 80-90e viikossa mutta helposti menisi 100e tai ylikin ellei rajoittaisi. maito kallistunu hirveesti!Aika paljon pitää rahaa enemmän pistää kun aikaisemmin kun kaikki on oikeasti kallistunu. Mietityttääkö ja huolestuttaako muita ruuan kallistuminenT:Nuori äiti

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä 3 henkeä. Käydään joka viikko kaupassa.

Keralla menee noin 80-100 euroa, riippuen ostetaanko vessapaperieita ja muita talouden kulutustavaroita samalla.

Meillä on 2 aikuista, 4 lasta ja armeijassa oleva poika, joka käy viikonloppuisin kotona. Kyllä mua huolestuttaa ruuan hinnan nousu. Ennen pärjättiin jopa satasella viikossa, mutta oli pakko mun työttömyyden takia. Nytkin pitää tarkkaan katsoa, mitä ostetaan. Maitoa ei meidän perheessä onneksi paljon mene.

Jos lidliinkin saataisiin täysjyväpastaa, ruispastaa jne, nyt siellä vain sitä ns höttö pastaa :(

Lidl riisi oli hyvää, jäätelöitä en oo kokeillut enkä pakasteita, oiskohan se hyviä?

Meilä menee n 100-130e/viikko, 2aikuista ja kaksi lasta ( toinen erikoismaidoilla ja toiselle laktoositon )

aika hyvin säästätte ostamalla lidlistä. me ostetaan aina prismasta kun saa niin hyvät bonukset joka kuukausi sit. Paljos lidlis maksaa maito litra nykyään?

Meitä vain kaksi aikuista ja 250€ menee...tosin ei katsella hintoja, ostetaan mitä mieli tekee ja tehdään viikollakin toisinaan "pyhäruokaa"

Ennen meni viikon ruokaostoksilla 100€. Sisältää kaikki vaipat, vessapaperit, pesuaineet jne ruuan lisäksi. Nyt menee 120 euroa. Lisäksi käydään 1-2 kertaa viikossa hakemassa lisää maitoa ja vihanneksia. Vaikka tasan samoja tuotteita ostetaan. Väitteet 7% hinnannoususta ovat mielestäni hieman alakanttiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat