Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G_Monenko miehen kanssa olet ollut sängyssä?

Vierailija

Sivut

Kommentit (149)

Vierailija

jos meni oikein niin 23 varmaan... siis seksiä. Jos kaikki pettingit ja sormipelit lasketaan niin ainakin 45 tai enemmän. Ikää 35 ja naimisissa ollut 11 vuotta, tänä aikana ei muita kuin oma mies. Sitä ennen 2x kolmen vuoden suhde ja yksi 1,5 vuoden suhde.

Lyhyinä sinkkuaikoina loput...

Ja sulle 98: ihan samoin ajattelen minä, jos meille tulisi ero, niin en takuulla alkaisi ihan heti uuteen seurusteluun. Ja seksiä varmaan saa tarpeen vaatiessa ;)

Vierailija

HIV-tartunta ei -onneksi- ole nykyisin mikään kuolemantuomio. Suojaamattomassa seksissä on suurempi riski saada tavallisia klamydioita ja herpeksiä, ensimmäinen voi aiheuttaa sitten lapsettomuutta (tämähän ei monia kaksikymppisiä huoleta) ja jälkimmäinen tuskalliset rakkulat pahimmillaan kerran kuussa. Eli kyllä kannattaa suojaus muistaa vaikka ei kuolemaa pelkäisikäänMyös terveydenhuoltoalalla ja siksikö vain kolme?

Vierailija

Joillan ihan kohtuullinen luku, toisilla yksi. Välissä joku katkera haukkuu kaikki suomen naiset huoriksi. Vastausvuoro. Yhden miehen naiset leijuvat

jossain moraalisessa ylemmyyden tilassa, unohtaen että tarjottu moraalinen malli perustuu vanhentuneeseen ja miesten ylivaltaa pönkittävään malliin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat