Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Veljeni huijattiin isäksi, olen niiiiiin VIHAINEN!!!

Vierailija

Veljeni on 16-vuotias ja seurustellut puolitoista vuotta erään samanikäisen tytön kanssa. Nyt tyttö on raskaana!Hän oli veljelleni sanonut syövänsä pillereitä ja totta kai veljeni uskoi ja luotti, kun he olivat seurustelleetkin jo aika kauan. Nyt tyttö on ihan onnessaan ja veljeni totaalisen kauhuissaan.Veljeni laittoi välit poikki samantien; tuomitkaa vaan rauhassa, mutta kuvitelkaa, millaisen tempun tyttö teki! Tytön äiti on innoissaan, kun pääsee mummoksi, hän on itsekin ollut aikoinaan teiniäiti....Veljelläni on vielä lukio kesken, ja koko elämä edessä. Ja nyt huijataan tuolla lailla... En kestä.Tietenkin olisi kondomia pitänyt käyttää ja raskauden mahdollisuus on aina, se on selvä. Mutta silti, silti... Vihaan tuota tyttöä loppuelämäni.

Sivut

Kommentit (195)

Vierailija

Sanotaan näin että otan osaa, MUTTA lapsi on aina lapsi ja mitä sinä voit tässä tilanteessa tehdä on tukea veljeäsi ja että lapsi kasvatetaan yhdessä ja rakkautta riittäis. Näinhän se seksikin on joskus aikoinaan määrätty että siitä tulee lapsia, niin " kamalaa" kuin se onkin. Jos olis vähemmän nautinnollista niin ei varmaan syntyis lapsiakaan.

Vierailija

Jos poika haluaa pitää yhteyttä niin pitää. muussa tapauksessa maksaa natisematta elatusmaksun ja oppii virheistään. Tyttö on varmasti hyvä äiti lapselleen ja onhan äiti tukemassa.

Vierailija

toteen, että tyttö olisi tahallaan huijannut pojan isäksi, ts. ollut syömättä pillereitä? Kun niitä vahinkoja sattuu ihan huolellisellakin ehkäisyllä.

Vierailija

(jos tässä nyt ulkopuolisten mielipiteitä kysytään) tytön tulisi tehdä abortti, sillä se on ehkä paras tapa kantaa vastuunsa tässä tilanteessa. mikäli hän ei kuitenkaan siihen pysty, ei siihen tulisi pakottaa. siinä tapauksessa, että tyttö päättää lapsen pitää, minusta myös pojan tulisi olla lapselle isä. ei niin, että yhteen muuttaisivat, mutta tapaisi lastaan ja että lapsella olisi myös toiset isovanhemmat. mielestäni lapsella on oikeus isäänsä, jos se syntyy. siinä vaiheessa ei mieltään tulisi osoittaa enää niin, että lapsi kärsii.

Vierailija

Nyt tassa on kaantynyt keskustelu jotenkin vaarinpain..TYTTO halusi vauvan pojan haluamatta ja poika maksaa elarit...Pojan virhe varmaan oli luottaa siihen tyttoon ja ajatella etta seurustelusuhteessa lapsenhankinnasta pari paatta yhdessa, ei tytto ja tyton aiti!! Ei se aiti niita elareita maksa!Kyse ei ole siita etta poika pakoilisi vastuuta, kun sita vastuuta ei alunperinkaan halunnut, vai?Mitenkohan tytto aikoo kasvattaa lapsensa?! " Jyraa muiden mielipiteiden yli ja tee mita vain saadaksesi elamassasi sen mita sina haluat, piittaamatta muista ihmisista, lapseni, niin parjaat elamassa!?!"Toivottavasti apn veli saa voimia siltikin ottaa lapseensa yhteytta, vaikka kyseessa olleen tyton kanssa ei varmaan tule olemaan helppoa sekaan!Vierailija:

Lainaus:


Jos poika haluaa pitää yhteyttä niin pitää. muussa tapauksessa maksaa natisematta elatusmaksun ja oppii virheistään. Tyttö on varmasti hyvä äiti lapselleen ja onhan äiti tukemassa.
Vierailija

Tietysti pillereistä huolimatta voi tulla raskaaksi ja varmasti kuka mies tahansa tietää sen, mutta tässä ei nyt ollutkaan kyse vahinkoraskaudesta vaan tahallisesta raskaudesta josta ei edes keskusteltu toisen kanssa!! =(

Toivottavasti saavat asiat kuntoon molempia tyydyttävällä tavalla!!

Vierailija

jos veljesi olisi minun poikani, olisin jo huutanut hänelle enemmän kuin ikinä saisin ääntä itsestäni tähän asti. Karjuisin kumin käytöstä ja lapsellisesta käytöksestä. Lisäksi vaatisin häntä tekemään niinkuin MIES tekee: olemaan lapselle isä ja hoitamaan velvollisuutensa. NIIN MAKAA KUIN PETAA!Joka panossa on lapsen mahdollisuus, niin se vaan on eikä ketään ole huijattu yhtään mihinkään. Minun äitini on tullut raskaaksi 17-v. iässä pillereistä huolimatta ja minun isäni oli MIES: menivät naimisiin ja ovat naimisissa pysyneet.Veljesi taitaa olla vastuuta pakoileva vellihousu. Ei ihme kun sinunkin asenteesi on ihan päin mäntyä.

Vierailija

ja ymmärrän kyllä pojan tunteita. Hän on oikeutettu kyllä vihaan ja kiukkuun. Mutta toivottavasti pääsee sen yli, ettei tuhlaa omaa elämäänsä katkeruuteen. Se olisi mielestäni vielä pahempi kohtalo, kuin nuorena isäksi tulo. Olihan tuo ikävä temppu ja kenenkään naisen EI PITÄISI tehdä tuota temppua miehelle. Niinkuin kenenkään miehen EI PITÄISI jättää koskaan sellaista naista yksin, jonka kanssa on lapsia itse alunperin halunnut. Niin ja on monta muuta asiaa mitä tässä elämässä ei kanssa ihmisille pitäisi tehdä. Silti näitä vain tapahtuu. Paskamaista, mutta oleellista on mielestäni se, ettei kumpikaan vanhemmista tai sukulaiset, oikeasti pilaa elämäänsä tällä asialla, vaan yrittävät selvitä käytännön asioista ja vuosien kuluessa ehkä löytää asian hyvät puolet.

Vierailija

Me emme voi sitä tietää. En yhtään ihmettelisi jos AP:n veli olisi hädissään valehdellut, vaikka itse suostuikin seksiin ilman ehkäisyä.Jututa sitä tyttöä niin saat kuulla totuuden!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat