Millä tavalla pienen lapsen seksuaalisuus ilmenee?

Vierailija

Olen kuullut että ihmisellä on seksuaalisuus jo vauvasta asti. millä tavalla se ilmenee? Oma 1v 2kk tyttöni hiplailee, tutkii ja leikkii jatkuvasti alapäällään. onko tämä nimenomaan omaan seksuaalisuuteen tutustumista vai jotain muuta? Voiko se alkaa jo näin varhaisessa vaiheessa?En ole asiasta mitenkään huolestunut, oli mitä oli, se on varmasti ihan normaalia ja lapsella on joka tapauksessa oikeus koskea itseään. Mutta ihan vaan mielenkiinnosta kyselen...

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


miten rinnan imeminen voi tuottaa pikkuiselle vauvalle mielihyvää? niinpä niin... tällaisia me kaikki aikuisetkin olemme pikkuisina olleet.

Vierailija

mutta pieni vauva myös nauttii imemisestä ja läheisyydestä äidin kanssa. Jos olet joskus seurannut pientä vauvaa, olet varmaankin huomannut, että pieni vauva pitää myös sormien ja tutin imeskelystä ja tuppaa pistämään kaikki käsiin osuvat esineet suuhunsa!

Vierailija

on fiksoitunut johonkin lapsuuden aikaiseen seksuaalisen tyydytyksen tapaan, esim. juuri anaaliseksi ja muut ihme pissa/kakkasysteemit. Normaali aikuinen on kasvanut näistä yli.

Vierailija

Vaikutukset ovat samankaltaisia kuin aikuisella seksuaalisessa toiminnassa.Tämä on kuulkaa ihan luonnollista, tarkoituksenmukaista, Raamattukin puhuu syntiinlankeemuksesta ja alastomuuden tajuamisesta, eli nimenomaan tästä asiasta, kun täysin biologiaan kuuluvasta asiasta aletaan tarkoituksella vääntämään jotain tuhmaa tai kaksimielistä.

Vierailija

Ja näiden kautta saa mielihyvää kakkaamisesta ja pissaamisesta.Meillä lapsi on 2v3kk ja hiplailee itseään aikalailla. Lisäksi haluasi koskea isin pippeliä ja äidin pimppiä. Näissä tilanteissa olemme sanoneet hänelle pimpin yms. olevan jokaisen oma-alue, mihin muut eivät koske. Äiti koskee lapsen pimppiin, koska esim. putsaa sitä. Näin pyrimme siihen, että lapsi oppii siihen, että muut eivät saa koskea häntä sinne, mutta silti hän pysyy seksuaalisesti avoimena.Tyttö haistelee myös pimppiään. Eli kaivelee ja sitten haistaa sormia. Haisee kuulemma pimpiltä =) Mistä lie tämän oppinut.

Vierailija

tai että lapsi saisi ikinä olla aikuisen silmissä " seksikäs" tai seksuaalisen toiminnan kohde. Lapsen seksuaalisuus on viatonta, omien tuntemusten löytämistä ja kehoon tutustumista.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat