Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko viäntäjiä paekalla ?

Vierailija

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

olin vuan aekannaa opiskelemassa pohjosessa päen ja uattelin että jompoo kumpoo pittää olla. tietennii voep olla että raamalaesten puhheesta ee sua mittään tolokkua. en tiijjä ku ennoo sillee perehtynnä.

Vierailija

savon murre on vuan niin hankaloo lukkee näin kirjotettuna. Tiällä kanssa yks paljasjalakalainen savolainen. On tämä murteen kirjuttaminenkin hankaloo omalla tavallaan jos on lukeminenkin.

Vierailija

Vuannii löötypä oekeeta immeesiikii eekä vuan näitä etelänhetelmiä. Aevan halavatusti naaroo rätkätin ko jonnii ukolla on nii pienj mulukku, jotta pittää oekee ritirimpsuilla kertoo, ehtikeepä linkki.

Vuan eepä oo tuommossii onkelmii ko on iha tolokun mulukku siunaantuna huarojen vällii ukole.

Eiku hei sun heiluvilles

Vierailija

Äet ja mummu olvat Raatalammilta kotosi ja viänsivät immeisten kieltä keskenää aena. Minu viäntämistä haettoo paljo tuo karjalaisryöjä ukkona. Väkiste tartutti sen miesie-puhheesa minnuunki. Mutta kyllä meeillä pannaan vuatteet lustuuksellee ja perut kiehumaa, vaekka ryöjä väettääki, että peruja suap vasta ku joku viijää tapulin tuakse. Eepä tiijä se mittään mistään!

Vierailija

Oun niätse joutunna muanpakkoon väliaekaseks ulukosavolaeseks ja aena nii mukavasti syvänalasta keäntää ku oekeet immeiset huastelloo!!!

Vierailija

Tiälähä sitä ollaan pistäytymässä ennen salakkareita. No, mittee työ ootta touhunna talaven aikana? Kahoin jot aika pitkä aeka ko tää alotus on tehtynnä = )

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat