ARGH! Minkä vitun takia se kuuluu muille miten joku lastaan autossa kuljettaa????

Vierailija

Vittu ärsyttää kun muut puuttuvat tollaisiin asioihin! Esim. tossa tarviiko 4- vuotias turvaistuimen- ketjussa. Mitä VITTUA se sulle kuuluu jos sun naapuris kuljettaa 4v lastaan ilman turvaistuinta??? Maailmassa ja suomessa on satoja- miljoonia lapsia joita pahoinpidellään, joilla on juopot ja narkkarit vanhemmat, joista ei välitetä ja ties mitä mutta useimpien suurin huolenaihe tuntuu olevan TURVAISTUIN tai sen puuttuminen???!!!! Meidänkin naapuri alko utelemaan kun viemme 4v lasta hoitoon 2 kilsan päähän tavan turvavyössä, että onko meillä turvaistuinta? Siis mitä helvettiä se kellekään kuuluu? Ja muuten: poliisi pysäytti mut kun kuskasin lasta etupenkillä airback- paikalla pelkässä lantiovyössä hoitoon ja totesi, että hyvä, turvavyö on kiinni. Puhallutti siis mut. Kai te kyselette naapuriltanne, että halataanko niillä ja eivät kai ne ikinä ole kännissä lauantai- iltaisin ja kai ne pitää lapset rattaissa tiellä kulkiessa jne? Vai koskeeko tää vaan tota turvaistuinta tää, että saa puuttua toisten tapoihin hoitaa asioita??

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

vanhemmat juo= lapset ei TODELLAKAAN välttämättä säily hengissä ja jos säilyy niin elämä on yhtä helvettiä syntymästä hautaan.

Vierailija

Tutustu vähän lakiin, siellä se on selitetty, kenellä pitää olla minkäkinlaiset turvalaitteet ajoneuvoissa.Ja taitaa hiukan omatunto tms soimata, kun noin raivoat täällä!

Vierailija

Niimpä

Samalla vois kysyä että mitä vittua kuuluu kellekään jos ajaa autoa humalassa tai pieksää pesäpallomailalla koiraansa. JNE!!!!Jos poliisi pysättää sut humalassa niin jäät kiinni rikoksesta. Tai jos pahoinpitelet koiraa teet rikoksen. Lisäksi humalassa ajo vaarantaa kaikkien hengen. Se, että lapseni istuu 2km matkan turvavyössä autossa ei kuulu sinulle, ei naapurille eikä se kiinnosta poliisiakaan. Että senkus kyselet vaan.

Vierailija

omatuntoasi kolkuttaa, kun noin ärsyynnyt asiasta. Taisit käyttää ne turvaistuinrahat johonkin miniristeilyyn ja pämppäämiseen siellä?

Vierailija

Ja meillä kyllä on turvaistuimet molemmissa autoissa- en vaan todellakaan ala änkeemään isoa lasta siihen penkkiin sen 2km matkan vuoksi.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Se, että lapseni istuu 2km matkan turvavyössä autossa ei kuulu sinulle, ei naapurille eikä se kiinnosta poliisiakaan. Että senkus kyselet vaan.
Mitä tuo matka siihen vaikuttaa? Joku tollohan voi tulla satasta teitä päin vaikka 200m matkalla. Eikö turvaistui yleensä ole jatkuvasti autossa. Vai onko teillä sellaista ollenkaan.... edes pidemmille matkoille?Vierailija

Voihan sitä tapahtua vaikka mitä ja vaikka missä mutta en ala elämään peläten koko ajan pahinta. Hoitoon ajamme tietä jossa max. nopeus 60 kilsaa tunnissa ja landea on joten en ala ylihysteeriseksi. Olen vaan todella kyllästynyt siihen kun tästä asiasta kaikki jauhaa. Palstoilla, mammatapaamisissa, listoilla ja vielä naapuritkin!! Eikö ihminen voi suurempaa rikosta tehdä kun tämän?

Vierailija

Kun en itsekään ole varma. Meidän reilu 3v. ja 20kg istuu useinkin lyhyillä matkoilla etupenkillä istuinkorokkeen kanssa.

En tosiaankaan ollut varma, mitä poliisit siihen sanoisivat, jos sattuisivat pysäyttämään. Hyvä kuulla, etteivät sinun kohdalla todennut muutakuin, että on kiinni vöissä. Eikä laki muuta määrääkään...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat