Neljän lapsen äidit/ neljättä odottavat!!

Vierailija

Meillä odotetaan nyt neljättä ja se tuntuu olevan yleinen kauhistelun kohde! Leikillään (?) on kysytty jopa, onko tultu uskoon?! Kukaan paria ystäväperhettä lukuunottamatta, ei ole edes onnitellut! Kaikesta löydetään vain negatiiviset puolet, " joudutte vaihtamaan auto, varmaan tulee kalliiks tuommonen porukka....jne.. Kolmatta kun odotettiin, niin kaikki sanoivat, että " teillä on nyt sitten perhekoko kasassa" ! Miksi muiden pitää sanella, mikä on toiselle paras juttu?! Tiedän että raskaushormonit vaikuttavat mielialaani ja otan kaiken itseeni, miten voisin napakasti vastata takaisin ja onko muilla ollut samaa?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Hänelle on sanottu esimerkiksi että toivottavasti se nyt on sitten tyttö ettei ainakaan enää tarvitse tehdä enempää. Muut ei vaan tiedä että ovat jo suunnitelleet viidettäkin lasta tulokkaan sukupuolesta huolimatta. Mahtaa siinä sukulaiset sitten taivastella!

Itselläni on kaksi lasta ja voi olla ettei enempää tule (vannomatta paras), mutta ei tulisi mieleenkään alkaa kaveriani neuvomaan perhekoon suhteen. Kukin tyylillään.

Vierailija

kun ei jakseta kuunnella niitä kauhisteluja ja että sitä poikaa sitten vieläkin yritätte. Hassua ettei kukaan voi uskoa että me halutaan paljon lapsia ja sukupuolella ei ole meille enää mitään väliä. Parempi siis pitää salaisuus ja onnellisuus itsellään. Onhan tämä ihana tunne kun vatsassa mönkii pieni vaavi:-)

Vierailija

ikiaikojen mallia suuresta lapsimäärästä. Moni haluaisi varmaan itsekin enemmän lapsia, mutta pelkää väsymistään / kuiden kommentteja / putoamista työelämästä / rahojen riittämistä / terveyden menettämistä jne. Vauvakuume ja kaipuu saada lisää lapsia elävät yllättävän vahvana ihmisten sydämissä, ja omien pelkojen vuoksi rajoitettu lapsiluku saattaa harmittaa ja kaduttaa etenkin jälkeenpäin. Teitä kadehditaan, koska osaatte panostaa siihen, mikä elämässä todella on tärkeintä: oma perhe.

Vierailija

Ja jos sukulaiset ja tuttavat eivät teitä onnittele ovat he sitä mieltä, että teidän resursseilla ei kannattaisi lapsia enää enempää tehdä...He eivät yksinkertaisesti ilahdu kuullessaan raskaudestanne ja kykene onnittelemaan teitä.

Vierailija

ja kyllähän sitä saa kuulla " tästä meidän suurperheestä" jos jonkinlaista kommenttia!Mutta, sisarukset ovat ihania!Onnea teille ja tsemppiä odotukseen :-)

Vierailija

Nykyisin suuri perhe on menestyksen mittari, varakkailla on mahdollisuus hankkia enemmän lapsia. Työläisperheissä on keskimäärin 1-2 lasta, akateemisilla 2-3.

Vierailija

Törkeää tollainen kommentointi. Sen on sama, jos lapsia ei ole ollenkaan, kysytään koska te hankitte lapsia tai jos lapsia on enemmän kuin 2, noin paljon lapsia. Ei kannata välittää toisten kommenteista.t. vasta yhden lapsen äiti, toivottavasti myöhemmin myös kahden muun lapsen äit, jos keho suostuu yhteistyöhön.

Vierailija

Meillä nyt neljä lasta, vanhin poika muut tyttöjä. Lasten ikähaitari on 6kk-8v. Kun aloin tuota nuorimmaista odottamaan, pelkäsin sukulaisten kommentteja. Yllättäen ne olivat suurimmaksi osaksi positiivisia. Puolituttujen kyselyt sen sijaan ovat ärsyttäneet. Onko se muiden ongelma jos asuntomme heidän mielestään alkaa käymään ahtaaksi tai emme mahdu tavalliseen autoon (emme edes omista autoa). Myös siitä on huomauteltu että neljännestä saa jo hyvän lapsilisän...Joo, se lapsihan ei mitään kuluta...

Yksi ystäväni on varma että meille tulee vielä se viideskin, ja voipi olla oikeassakin :)

Vierailija

joten varmaan sukulaisilta ei tulisi kuin positiivisia kommentteja suuren perheen hankinnasta. Ei tosin ainakaan vielä olla neljästä puhuttu, vasta yksi on saatu aikaiseksi... :)Mietin vaan sitä, että älkäähän sitten kaikkia kommentteja huonoina ottako, olen itsekin sanonut veljelleni, joka on saamassa kolmantensa lyhyellä aikavälillä, että teillä on sitten ihan mahdoton vilske. Olenpa maininnut senkin, että tuleekohan tällä kertaa " erimerkkinen" , hui... Kuitenkin olen aivan onnessani heidä onnestaan!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat