Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

DeMoms -Demissä tavanneet nuoret äidit ja kuumeilijat!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tämä keskustelu on siis Demi-lehden keskustelupalstalla tavanneille nuorille äideille ja kuumeilijoille. Keskustelu ei kuitenkaan ole suljettu, joten jos puheenaiheemme kiinnostavat, liity toki joukkoon ja kerro mielipiteesi :)

Sivut

Kommentit (751)

Vierailija

mullakin vaikeuksia muistaa tarkkaa raskaus viikkoa, piti oikeen kalenteriin merkata jokainen tasaviikko:) nyt on rv 11+3. neuvolassa silti käyn yhtä innolla kuin viimeraskaudessakin, sielä on niin mukava terkkari, että kyllä sinne meneekin ihan hyvillä mielein. koskaan ei ole valitettu mistään, niinkuin joissain neuvoloissa on tapana jos esim. painoa nousee liikaa.

kyllä uskon, että sitten kun maha kasvaa kunnolla, niin tuntuu todellisemmalta tämäkin raskaus:)vähän ottaa päähän ku on vesisadetta ja tuulee ihan reippaasti, ei päästä pihalle ollenkaan:( iltapäivälle luvattiin kunnon myrskyä.koirakin sai eileen jonku ihme kramppi-kohtauksen, se sai kesälläkin samanlaisen kohtauksen. yhtään ei oo hajua mikä kohtaus sille tuli:( jalat ei kantanu, tasapaino oli hakusessa ja näytti ihan siltä että etujalkojen ympärillä olis ollu ohut naru. tajuissaan se oli, eikä se epilepsia kohtaukselta näyttäny. lähetin eläinlääkärille s-postia ja kysyin mikä vois olla. sitten vien eläinlääkäriin jos hän epäilee jotain vakavempaa, kun koira on muuten ihan iloinen ja reipas.

Vierailija

[color = fuchsia] Onnea Minun_!![/ color]Mulla on nyt kolmatta päivää menkat ja kohta päästään taas vauvantekopuuhiin ;D

Saa nähdä saisko jo jouluna olla raskaana. Se olisi ihanaa :) Syysvauva olisi kyllä mukava, että koulukin olisi jo loppusuoralla.Puhuttiiin eilen vanhempieni kanssa, että me ostattais niiden talo sitten itsellemme. Se on omakotitalo maalla ja ihan mukavan kokoinen ja nätti talo. Eikä olisi kamalan kalliskaan.

Vierailija

Tuli tässä mieleen että jos tehtäisiin uusi tälläinen DeMoms topikki kun tässä alkaa olemaan aika paljon tekstimyksiä ja mua ainakin häirittee se, ja en sitten tiedä johtuuko se näiden viestien määrästä vai jostain muusta mutta aina mitä enemmän täällä on viestejä niin tämä alkaa väittämään että viestiketju on joko poistettu tai siirretty..

Vierailija

on se hiukan kovempi kuin normaalisti. Välillä tuntuu sellasta kummaa pistelyä toisessa munasarjassa ja sitten se vaihtaa sen toiseen (nyt viilsi oikeasta) Ehkäpä mä voisin hipsiä tonne apteekkiin jo aika kohta mutta kun mä en halua tuntea sitä pettymystä että se on vain yksi viiva.. Niin hankalaa tämä.

Mä olen ruvennut kuumeilemaan muuten kaksosia :D

Vierailija

Täytyy toivoa hyviä ilmoja:)Mulla on ainut ehto miesten karvoissa se ettei niitä saa ajella/nyppiä (paitsi hiukset saa ajaa pois:)). Poikaystäväni veli ajelee nännikarvansa ja se on tosi törkeen näköstä kun ne kasvaa takas! :p Sitten en voi sietää jos miehet ajelevat kainalokarvojaan, se on musta liian naisellista hommaa:)

Vierailija

Kun vihdoinkin pääsee unelmaa toteuttamaan! No, alkuun ollaan varmoilla päivillä pelaillen. Olen myös harkinnut sitä Persona-laitetta kun noi oli nyt viimeinen hormonaalinen ehkäisy noi pillerit eikä nekään mulle sopineet. Poikaystävä tosiaan sanoi aamulla kun pitkään olen jo pillereiden takia huonosti voinut että mitä jos lopetettais koko pillerit :) Mä sain kauheen hepulin mutta sovittiin nyt että vähäsen ehkäistään kuitenkin mutta tulkoon jos on tullakseen :)Kavereiden lapsista: Neljällä mun kaverilla on lapsi. Kaikki muut on 22 paitsi yksi 27.

Vierailija

nuo mun työmatkat, työ on muutenkin fyysisesti niin raskasta, että oon ihan hajalla nytkin...

Sisäistä siirtoa en nyt saa, kun olen raskaana, muuten vaihtaisin heti lähemmäs töihin.

Onhan se raskasta, kun työpäivät on 5.30->.. Yleensä olen kotona vasta klo 16-17.

Anteeksi valitukseni...

Vierailija

Se on siis serena

Pitäis varmaan joku päivä vähän laittaa uusia kuvia kun noin on aika vanhoja ja ne rastakuvatkaan ei oo oikein selviä eikä niistä näy ne hiukset sellasina millaset ne on nyt :)

Vierailija

nyt on juhlat pidetty ja oon ihan poikki. enimmäkseen poika sai rahaa +1 lahjakortti, mutta muutama lelukin tuli:) sekä isompaa vaatetta joka on tosi hyvä asia. kakkukin meni melkeen kaikki, mutta sen verran jäi, että huomiseks riittää vielä 4 muulle vieraalle.

poikakin nukahti äsken ku saunan lyhty, oli kans niin väsynyt.

Vierailija

nyt mäki pääsin tänne rekisteröitymään:) sais tääläki olla niitä hymiöitä niinku kaksplussan sivuilla.eli mä oon 21v ja mieheni on 23v(piti oikee miettiä:) ja poikamme on reilun viikon kuluttua 1v, toinen vauva tulossa helmikuulla, tarkkaa laskettua aikaa ei vielä ole, mutta senkin saan tietooni 2vko kuluttua.

Vierailija

Toyota Corolla Liftback-97. Aivan loistava peli kyllä :). Mitä nyt maanantaina käytettiin iskarihuollossa, joka maksoi yli 350 ¿, mutta muuten siinä ei ole vikoja ollut.

Vierailija

jos oikeen kovaa toivoo ja sitten tuleeki negatiivinen tulos, muistan että itekki monet kerrat rupesin itkemmän ku olikin vaan 1 viiva:( mutta kyllä se lopulta se plussakin tulee:)

olishan se kiva jos olis kaksoset, varsinki esikoiset, olis seuraa toisilleen sitte myöhemmällä iällä, mutta onhan se varmasti rankkaa hoitaa kahta pientä lasta.

mä oon monesti miettinyt, että mitenköhän niiden lasten ruoka ja nukkuma ajat menee:) kiva nyt yöllä ku toinen nukahtaa niin toinen herää, olis varmaan rankkaa.

Vierailija

Jipii! Kamalan kiva voittaa jotain:) En ees muista milloin olin kilpailuun osallistunu kun mä aina täytän joka lapun joka tielle tulee:) Mutta kerrankin voitin:) Ihanaa;)Sivut

Uusimmat

Suosituimmat