Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko täällä vielä nuoria triplailijoita/ tuplailijoita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tää palsta on ollu jo pitkään niin kuollut, että itsekkään en ole jaksanut keskusteluja seurata. Eipähän niitä ole pahemmin edes ilmaantunut... Kaikki triplaajat/tuplaajat nyt tänne sitten vaan!

Kommentit (5)

Vierailija

Täällä olisi yksi joka kovasti toivoisi tuplaavansa! Keväällä näytettiin pikkukakkoselle vihreetä valoa, mutta vielä se ei ole meille halunnut tulla :). Tosin tuo esikoinenkin on vasta vajaat 9kk, joten kiirettä ei vielä ole, jospa sitten tärppäisi kun imetys loppuu (toivottavasti aikaisemmin).

Jospa tänne palstalle saataisiin hieman eloa, en minäkään enää kovin usein ole tänne vaivautunut, kun täällä on niin kuollutta. Viikonloppuna on muutto, joten olen jonkin aikaa netti pimennossa, mutta jospa sitten yllättyisin positiiviseti, kun taas palstalle pääsen!

Vierailija

Triplailen nyt tavallaan. Pillerit jo lopetin mutta alkoi pelottaa joten kortsut tuli kehiin. Katsellaan nyt milloin tuplailuksi muuttuu.Tuolta DeMomsista voi tarkemmin lukea mua tarinaa :)

Vierailija

la 23.4.2006 Aika jännää, kun nuo meidän isotkin on vielä aika pieniä... (3 ja 1,5v) Ja koulunkin aloitin tänä syksynä... Mut oli pakko saada, kun tahtoo ison perheen

Uusimmat

Suosituimmat