Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin se häppäri-viestiketju katosi?

Vierailija

Isohäppärisenä olisin ollut kiinnostunut keskustelemaan lisää.

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

Oletteko seuranneet naistenlehtien (joksi luen myös vauva-lehden) tarjoamaa naiskuvaa. Ei saa olla isot rinnat, ei saa olla liian seksikäs, jne. Puhumattakaan isoista häppäreistä. Ne ovat muka rumia.

Hyvät naiset! Älkää kuunnoleko toisten naisten mielipiteitä. Vain miesten mielipiteillä on merkitystä, sillä ettei kai halua että olette toisten naisten mielestä kiihottavia?

Vierailija

Täällä keskusteltiin joskus Penthousen häppäri-politiikasta...

Suomen seksikuvasto onneksi suhtaustuu varsin välinpitämättömästi suuriin häpyhuuliin joten lehtien kuviin voi joskus eksyä todellisia namupaloja ;-)

Vierailija

Omat häppärini nolottavat. Jotenkin tunttu että kun muut paikat ja kurvat on kohdallaan, niin alapää on sitten eri sarjaa, rivo ja ruma. Imeminen tuntuu ihan kivalta mutta nolottaa sekin. Muutoin kyllä diggaan täpöllä oraaliseksiä.

Vierailija

Toisaalta koko viestiketjun poistaminen -ilmeisen kiusallisena keskusteluaiheena - osoittaa, että jostain aiheista halutaan vaieta. Omalla vaimolla on 12,5 senttiset häppärit levitettynä. Jumaloin niitä! Pelkästään niiden näkeminen roikkuvina ja kiihottavina saa stondiksen aikaan. Oma vaimoni on myös salainen unelmani! Hieno juttu, sillä ei tarvitse haikailla muiden naisten perään!

Vierailija

en ole ikinä vastaavaa nähnyt... Naisia on ollut n. 15 kpl ja kaikki ovat olleet nättejä siroja ja ilman roikkuvia. En voi kuvitella miten mikään roikkuva voisi naisessa olla kaunista. Anteeksi nyt vaan.M31

Vierailija

Ei kyllä ole edes kokemusta roikkuvasta alapäästä paitsi kuvista. Eikä kiehtonut. Minun makuuni on enemmän kiinteä alapää.HMan

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat