Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkälaisia kokemuksia teillä on Holiday clubin " esittely" tilaisuuksista?

Vierailija

Oliko pakkomyyntiä ilmassa?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Ollaan kiinnostuneita ja valitellaan, kun on rahat loppu. Tarjoavat sitten kätevästi lainan ja... heh. Kerrankin miehen luottotiedottomuudesta apua.:)

Vierailija

Esim. tuollainen 3 vrk hintaan 99 euroa on oikeasti älyttömän halpa. Ei meillä ainakaan ilman näitä esittelyhintoja olisi varaa kylpylälomiin.Pelkkä perhelippu kylpylään uiskentelemaankin maksaa kalleimmissa kylpylöissä 5 hengeltä lähes 40 euroa!

Vierailija

Sanoin heti kättelyssä esittelijälle, että vedetään lyhyen kaavan mukaan. Me emme osta mitään.Esittelijä yritti kyllä pehmittää meitä liirumlaarum -kysymyksillä mutta olimme aika lyhytsanaisia ja " mukavat kysymykset lomanviettotavoistamme" + myyntiesittely loppui aikas nopeesti. Sit lopuks katottiin video.Kylpyläliput kouraan ja lähettiin pois. Kaikenkaikkiaan n. 45min. meni.

Vierailija

nen henkilökunta katsoi nokkavartta pitkin. Tästä eteenpäin maksan matkani normaalihinnan mukaan, mieluummin kuin lähden mainosmatkalle ja saan huonoa kohtelua

Vierailija

sillä saimme tarjouksen kanssa tuohon 99e/2vrk mikä on tosi halpa. Mukanamme olisi 2-vuotias joten saakohan sen ottaa sinne esittelyyn mukaan, onko kokemusta?

Vierailija

Ja jälikmmäisellä kerralla ostimme osakkeen. Tämä uusi pistesysteemi todella hyödyttää perheellisiä osakkeen omistajia. Etelään pääsee lähes puoleen hintaan normaaliin verrattuna :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat