Tapasin viikonloppuna sukulaiseni vauvan. Silla poikaressulla oli kylla tosi pieni pippeli, sellainen nappi vain haarainvalissa. Kasvaako v...

Vierailija

vai jääkö se aikuisikään saakka sellaiseksi nystyräksi????? Olen todella huolissani poikaraukasta.

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

Nuoremman poikamme pippeli on hyvin paljon pienempi kuin isoveljellään saman ikäisenä oli. Enkä kyllä usko, että neuvolassa asiasta mitään huomautettaisiin, sehän on jokaisen vauvan persoonallinen piirre ja tätit siellä tuskin käyvät sukuelimiä arvostelemaan, ellei sitten jotain rakenteellista vikaa ole. Itelle tämä ei ole mikään kuoleman vakava huolenaihe, mutta toki äitinä toivoo ettei poikakaan joudu siitä vanhempana kärsimään. Mitäs outoa siinä on jos näin toivoo??Muuten, semmonen lohdutuksen sananen, että luin kerran jostain (enkä täältä) ettei pojan pippelin koosta voi päätellä vielä mitään. Eiks ne sukuelimet sitten murrosiässä kehity vasta.

Vierailija

eli pitkä pippeli. Olenkin miettinyt että kun lapset perii vanhemmiltaan piirteitä niin mistä iso pippeli on periytynyt kun isällään on pieni nysä. Voiko pippelin koko periytyä äidin puolelta eli äidin isältä? Naurakaa vaan mutta kun on kotona lasten kanssa aamusta iltaan päivästä toiseen niin tulee mietittyä kaikenlaista hölmöä.. :)Poika oli 2,5 vuotiaana ihmeissään ensimmäiset kerrat kun hän räpläsi vehjettään ja se kasvoi isoksi. Silmät suurena hän sanoi ' OHHOH'

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mullakin on 7- vuotias poika, jolla on ihan pikkuinen pippeli. Samanikäisillä pojilla ja isoveljellään on paljon pidemmät. Kyllä muokin välillä huolettaa, että tuleekohan se normaalin kokoiseksi koskaan.

Vierailija

Ja on ollut syntymästä asti. Myös kassit on tosi isot, ja luulin ensin, että johtuu jostain syntymähormonista. Mutta ovat edelleen, saa nähdä sitten isompana. Aika hassunnäköistä sekin on, pippeli on vähän " eriparia" muun pojan kanssa :)

Vierailija

Sukulaispojalla myös aika pieni, siis oikeesti vaan sellainen nappi siinä. Ja mäkin aloin miettiä että mitenköhän sekin pärjää. Etenkin teini-iässä alkaa tuo vertailu kuulemma poikien kesken.Mutta niin kun joku tässä totesi että ei se naisen kannalta nyt ole niin ratkaisevaa, ja kyllä, ne kasvavat erektiossa ;-)

Minäkin olen nähnyt tosi pieniä kaluja lepotilassa jotka sitten kasvoivat erektiossa ihan kunnioittavaan kokoon, ja sitten isoja kaluja jotka vaan enää nousevat pystyyn, eikä kasva enää, eli sekin yksilöllistä. Ja todellakin, tärkeämpää on miten mies osaa ottaa huomioon naista, kun kalun koko seksissä.

Vierailija

Minullakin on poikia ja ekaluokkalaisen pippeli on todella pieni, siitä ei itseasiassa näy kuin nahkaa. Pikkuveljellä taas on selkeä pippeli ja surettaa aivan kauheasti jos kymmenen vuoden päästä poika alkaisi häpeämään itseään. Ikinä en tietenkään huoltani paljastaisi pojalle, toivon vain parasta... Kauhulla olen katsonut täälläkin liikkunutta kuvaa missä aikuisen pippeli on todella vain 3-4 senttiä erektiossa. Kukaan ei voi väittää etteikö sellaisesta kärsisi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat