Onko Brion lelujen laatu huonontunut?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joululahjaksi saatu Brion puinen Pelle-torni on osoittautunut joko maanantaikappaleeksi tai sitten laatu on todella huonontunut. Pelle on suurempi kuin esikoisella ollut vastaava, joka kovan käytön jälkeen meni kiertoon uudenveroisena. Tästä uudesta lähtee tappi irti pohjasta, en tiedä onko se tarkoituksellista. Lisäksi tuo tappi on niin pehmeää puuta että se on ihan lommoilla ja yksi puisista renkaista ei mahdu tappiin kuin väkisin painamalla. Tästä on tappiin jäänyt punaista maalia. Tätä nykyä tuo klassikkolelu on siis käyttökelvoton. Onko muilla vastaavia kokemuksia uusista Brion leluista? Kirpparilta olen ostanut vanhoja leluja joissa ei kulumia näy.

Kommentit (3)

Vierailija

Syyskuun alussa lähetin pyynnöstä Pelle-tornin Briolle. Lupasivat palata asiaan 2-3vk:n kuluessa. Kun oli mennyt yli 2kk, otin yhteyttä kun ei mitään ollut kuulunut. Tänään saimme sitten uuden samanlaisen palikkatornin ja lisäksi palikkalaatikon. Kai tuo nyt 2v vielä vähän aikaa noilla tykkää leikkiä ja toivottavasti laatu on nyt parempi. Asiakaspalvelussa ystävällinen ja suht. nopea palvelu.

Vierailija

Tyttö sai lahjaksi heinäkuussa samanlaisen pellen ja viat kuulostavat aika lailla samanlaiselta. Tosin pellen lakin reuna oli vielä lisäksi halki ja punaisesta rinkulasta oli lähtemässä iso tikku pois. Otin yhteyttä Briolle ja käskivät lähettää sinne takasin. Ota sinäkin sinne yhteyttä ja palauta pelle asiakaspalautuksena. Meille tuli kolmen viikon kuluttua palautuksesta uusi pelle Ruotsista ja tämä on täysin erilainen. Jopa maalipinta on erilainen sekä puu on erilaista. Tässä sinulle sähköpostiosoite, minne voit valittaa pellestä.

Sanna.Raunela@brio.net

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat