mitä ihmettä voi sanoa ystävälleni lohdutukseksi?hän synnytti eilen tyttövauvan. tyttö on muuten terve, mutta syntyi rv 22+6

Vierailija

on siis elossa keskoskaapissa tehohoidossa.kyllä itkettää..ystävä pyysi huomenna katsomaan sairaalaan. mitä ihmettä sanon ja teen?

kun tiedän varsin hyvin, että rv22-23 syntyneillä on vaan 10% eloonjäämismahdollisuus.

ja ystäväni myös tietää sen..voi ei kun voi elämä olla kauheaa!onko kenenkään vauva selvinnyt noin pienenä? lohduttakaa minua hyvillä tarinoilla!!

ja että voin niillä lohduttaa parasta ystävääni.itkettää.

Sivut

Kommentit (151)

Vierailija

Luin koko viestiketjun läpi ja jännitin koko ajan, miten vauva voi. Ihan kyyneleet tuli silmään, kun pääsin ketjun loppuun. Toivotaan parasta, että pikkuinen pärjää ja jaksaa taistella. Jokainen päivä on suuri voitto tuossa taistelussa. Iso halaus teille kaikille ja muista ap huolehtia myös omasta jaksamisestasi!kahden pojan äiti

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


No tietysti on tuikattu kortisonipiikki. Kaksosesihan vielä olivat vatsassa, eivät syntymässä, eivät puolimatkassa ulos.
Luulitko, että vauvan keuhkoja sitten kypsytetään vasta syntymän jälkeen tai juuri leikkauksen/synnytyksen hetkellä? Ja kyllä vauvat ovat olleet vaarassa syntyä, koska kortisoni on tuikattu. Sitä ei anneta ihan varsin vain!Mullakin ottaa päästä ihmiset, jotka puhuvat ja ovat tietävinään, vaikkei heillä ole omakohtaista kokemusta. Ja vaikka kirjoissa ja kansissa ja HUS:in ohjeissa lukisi mitä, tilanteet vaihtelevat. Ajatella, että totuus on monestikin tarua ihmeellisempää!

Vierailija

Mielestäni tuokin vauva on suloinen ja varmasti vielä suloisempi olisi, jos olisi omani.Tosin varmaan niille keskolassa vierailleille näytettiin hiukan siistimpiä vauvoja kuin tuo kuvan tapaus. Harvapa meistäkään näyttää kovin viehkolta alasti verilammikossa makaamassa? =)

Vierailija

Se parantaa eloonjäämismahdollisuuksia, sillä tutkimusten mukaan tyttökeskoset jäävät varmemmin eloon kuin pojat.Joku muuten mainitsi aiemmin Yahoon keskoslistan. Sitä suosittelen minäkin ystävällesi, kun hän on päässyt kotiutumaan ja saanut selvitettyä ajatuksiaan. Sieltä löytää parhaiten varsinkin muita todella pienten keskosten vanhempia ja muutenkin myötäelävää vertaistukea.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat