tuota, tuota...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meidän kaksoset on 1v9kk ja 1kkpäästä syntyy toiset... onko muilla samaa tilannetta? miten olette selvinneet? entä miten te olette järjestänyt lenkit? ostetaanko toisetkin kaksostenrattaat?? edelliset rattaat on tämmöset http://www.emmaljunga.co.uk/product.asp?bvid=8&artnr=28608 pystyykö näihin ostaa semmosta kahden istuttavaa sisaristuinta? oisko se kätevä... pitäis nimittäin kulkea talvellakin... ja useasti! mummo ja täti pystyy käydä meillä säännöllisesti joten kahdet kaksosrattaatkin saattais olla hyvä ratkaisu... tulipa nyt oudosti selitettyä mutta jos joku tajusi niin vastauksia tarvitaan!

Kommentit (15)

Vierailija

Noista tuplarattaiden sisaristuinasioista en tiedä, koska me hankimme kahdet rattaat ja silloin kun ei ollut kahta niitä työntelemässä, eli kun olin yksin hoitamassa lapsia, pysyimme lähinnä kotipihan tuntumassa. Nyt meidän katraamme on tällainen: Esikoinen pian 5v, tuplat 3v ja toiset tuplat 1v. Nyt käyn jo yksinkin pieniä kävelylenkkejä lasten kanssa kun 3-vuotiaat jaksavat jo hyvin kävellä itse. Talvellahan voi sitten yrittää vedellä vanhempaa porukkaa pulkassakin. Olen myös haaveillut vedettävästä kärrystä isommille, mutta siinä on äidillä kyllä jo aikamoinen taakka. Joskus olen kyllä työntänyt toisia rattaita ja vetänyt toisia kun on ollut pakko pikkumatka kävellä.

Meillä on mennyt kyllä oikeastaan hyvin lasten kanssa, mutta toki yksinolo on ollut todella haasteellista viiden kanssa. Onneksi minullakin oli viime vuonna apua siskosta joka kävi joka viikko auttelemassa parhaansa mukaan. Onhan elämä melkoista mylläkkää pitkään mutta kaikkeen tottuu ja kun yhdestä kaksosparista on jo kokemusta, käy uusien tuplien hoitelu jo rutiinilla. Neuvoksi sanon vaan saman mitä kaikille kaksosäideille yritetään teroittaa, eli että ota vastaan niin paljon apua kuin mahdollista, 2-vuotiaatkin kun vielä tarvitsevat paljon huomiota vauvojen ohessa. Meillä nyt kun vanhemmat tuplat ovat 3-vuotiaita ja pienemmätkin jo reilun vuoden ikäisiä, on elämä jo monella tapaa helpottunut ja yksinolo lasten kanssa sujuu jo oikein hyvin. Minkäänlaisena hirvittävänä painajaisena en ole myöskään kokenut tätä ensimmäistä vuotta vaan ihan antoisana aikana :).

Nyt en ehdi enempää kirjoittaa, mutta paljon onnea teille odotuksen loppumetreille!!

Vierailija

Apua...En muuta osaa sanoa! Meillä oli poika 1 v 8kk kun tuplat syntyivät ja siinäkin oli jo ihan tarpeeksi! Koko suku oli apuna ja meikä ihan puolikuollut valvomisesta ja syöttämisestä ja koko rumbasta. Ehkä se vielä vaikeutti asiaa kun kaksoset olivat molemmat koliikkivauvoja jotka huusivat ensimmäiset puoli vuotta , ei siis mitään kolmea kuukautta...Puolen vuoden jälkeenkin valvottivat hirveästi ja olivat molemmat mm. sairaalan unikoulussa. Itse koin tuon ajan todella raskaaksi ja oikeastaan vasta nyt kun tytöt juuri täyttivät 2 vuotta, tilanne on helpottunut. Meillä oli vielä sekin kun itse sairastin ja jouduin leikkaukseen ja kaiken kukkuraksi moniin tutkimuksiin rytmihäiriöistä. Loppu hyvin kaikki hyvin...

Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti jaksat....

Vierailija

Meillä tuplien ikäeroa on 2v. Kaksilla kaksostenrattailla kuljettiin silloin kun oli kaksi lykkijää. Isommilla oli aluksi matkarattaat, myöhemmin avorattaat ja vauvoilla (sisarusten vanhat) Oran Duoletot. Meillä oli myös kolmosten rattaat, jolloin yksi vauva oli liinassa ja muut rattaissa. Eli rattaita oli monta, mutta kaikille löytyi käyttöä! Kaikki rattaat hankin käytettynä.Nyt tuplat 4 ja 2 v ja kaikki em. rattaat laitettu kiertoon, lukuunottamatta avorattaita. Autokin mahtuu taas talliin......

Vierailija

10.9. Syntyi meille pienet kaksoset Minean ja Evitan sisko-A (2990g 49cm) ja veikka-B (2870g 47cm). Siitä ratas asiasta vielä: Tilattiin tämmmöiset rattaat http://www.lotsofbabies.com/page4.html . Ostettiin myös toiset samanlaiset emmaljunga Twin Ceroxsit kuin aikaisemmillakin kaksosilla. Hintaa tuli kyllä melkoisen paljon, mutta ollaan oltu tosi tyytyväisiä hankintoihin. Pari kertaa on tullut noita nelostenrattaita käytettyä ja hyvät on ollut. Silloin kun mies tai kukaan muu aikuinen ei ole ollut lähellä. Ainoa miinus mikä noissa nelosrattaissa on että ne ei mahdu joka paikkaan... Kiitos paljon hänelle joka tuon linkin antoi niihin nelosrattaisiin, ei oltaisi varmaan itte löydetty xD... Kahtien kaksosten arkielämäkin on alkanut jo sujua! Nyt vain nimi asioita pähkäilemään ristiäiset on 1.10.

Vierailija

Kolmosten rattaita (lapsia 1+2) surffatessani löysin tukevannäköisiä pelejä jopa 6 lapselle eli vielä teilläkin mahtuisi yhdet kaksoset lisää :)http://www.epinions.com/RunAbout_Six_Seat_StrollerNo leikki leikkinä, suosittelen tätä epinions sivustoa lämpimästi, valmistajien höpinöiden lisäksi voi lukea kultaakin kalliimpia käyttäjien mielipiteitä.Tässä pari rattaat lisää neljälle lapselle:http://www.epinions.com/pr-RunAbout_Quad

http://www.epinions.com/Foundations_40_NM_BO_Strollerja lisää löytyy varmasti googlettamalla hakusanoilla " quad strollers"Onnea perheellenne!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat