HUHTIKUISTEN 5kk neuvolapino

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään käytiin neuvolassa, Tuomas on syntynyt 030405paino 9350 (3748)

pituus 68 (51)

pipo 45 (36,5)Neuvolatädin kirjoittamaa: Iloinen ja touhukas poika. Kasvaa upeasti. Kehittyy hienosti; motorisesti vilkas. Juttelee iloisesti.Kiinteitä on maistellut kuukauden verran, nyt kehoitti lisäämään lihan repertuaariin. Rokotuksen antoi, viimeksi ei tullut mitään oireita, toivottavasti ei nytkään. Saa pitää esim. syöttötuolissa. Runsaasta yöheräilystä keskusteltiin myös, mutta aiheeseen palataan kuukauden kuluttua, jos tarvetta.

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija


Meillä oli neuvola viime torstaina, jolloin tytöllä oli ikää 5kk +1pv. Meillä olikin uusi neuvolatäti, joka oli tosi kiva :) Tämä siis tarkoittaa lähinnä sitä, että neuvolatäti oli asioista samaa mieltä kuin minä :D Hän oli mm. käyttänyt omilla lapsillaan kestovaippoja ja kannusti jatkamaan täysimetystä, sanoi että jopa 8 kk ikään voi huoletta täysimettää. Eli aloitetaan ehkä kiinteiden maistelu hiljalleen vasta joskus kuukauden päästä. Tosi mukavaa oli kun ei tarvinnut perustella omia valintojaan - minähän aion nimittäin joka tapauksessa tehdä niin kuin itse parhaaksi katson, sanoivatpa muut mitä tahansa!Mutta ne mitat sitten:

paino 7670 g (3360)

pituus 64,8 cm (49)Pipon mitta unohtui taas neuvolakortista. Pituutta oli tässä kuussa tullut vähän vähemmän kuin edelliskerroilla, painoa sen sijaan ihan entiseen tahtiin. Helkan molemmat alahampaat ovat näkyvissä ja saatiinkin neuvolasta ensimmäinen hammasharja :)errj & H 14.4.

Vierailija

olivat jo viime viikolla 5kk neuvolassapit. 66.5 (51c)paino 8900 (4230g)et aika kiva pullukka tyttö on.kiinteitä aloteltiin viikko sitte ku on maidolla kasvanu hyvin ja sitä riittänyt kiitettävästi..tintti ja eedit

Vierailija

Me taidetaan olla viimeisiä huhtiksia, kun poika on syntynyt 30.4. 5 kk:n neuvola oli tämän viikon keskiviikkona.Paino 8045 (3340)

Pituus 68,5 (50)

Pipo 44 (34)Neuvolatäti kirjoitti: Aurinkoinen, tyytyväinen (mitäköhän tarkoittaa?), kasvaa hienosti! Soseisiin totuttelua.Poika oli todella aurinkoisella tuulella neuvolassa, rokotuskin sujui hyvin. Keskiviikkona poika ei vielä ollut kääntynyt ympäri, joten neuvolassa vain kehotettiin pitämään lasta mahdollisimman paljon vatsallaan. Tänään hän sitten päätti kääntyä. Harmi vain, en juuri sattunut katsomaan, kun surffailin täällä. ARG! Kiinteitä poika on maistellut hissukseen kuukauden verran, nyt kehotettiin jatkamaan samaa rataa. Aika nihkeästi vielä maistuu.

Vierailija

Tänään oltiin 5 kk neuvolassa ja mitat olivat seuraavat:paino 8135g (4190g)

pituus 67,5cm (54cm)

pää 43,5 cm (34cm)Myös rokotus meni hienosti. Tyttö oli sylissä eikä reagoinut oikeastaan mitenkään. 3 kk rokotuksessa tuli iso parku.T: Seraliina ja tyttö 15.4

Vierailija

Elikkäs neuvolasta kotiuduttiin, vaikka tuo 5kk tuli täyteen 11.pvä.Tässä mittoja:

6920g (2938g)

65cm(47cm)

42.1cm(34cm)Vellejä ollaan syöty iltaisin noin kuukauden ajan, ja soseita maisteltu saman verran. Soseet eivät oikein maistu, mausta riippumatta enkka ollut noin 3 teelusikallista...Muuten mennään rintamaidolla. Täytynee ottaa puurot maisteluun.-Vandelis ja Siiri

Vierailija

meillä neiti alko saamaan sosetta n.3kk iässä.Ei maito riittäny enää pitämään neitiä tyytyväisenä ja vellistäkäää ei olllu apua.Nyt syö jo liha-kasvissosetta jo tosi hyvin:)

Vierailija

Heips,Meillä käytiin tänään neuvolassa, ikää 3 pv vajaa 5kk:)Paino: 8840g (3660g)

Pituus: 68,5 cm (51 cm)

Pää: 43,4 cm (35,5cm)Hyväntuulinen ja virkeä jäntevä tyttö kirjoitti neuvolantäti painokäyrillä aletaan mennä hieman alempana kun aiemmin, johtuu ruokavaliosta eli kun vielä ollaan täysimetyksellä, muutaman viikon päästä sitten kuulemma pitäisi alkaa maistelemaan perunaa.Sma + Emilia 26.4.

Vierailija

äsken tultiin neuvolassa ja kyl oltiinkin pitkään sielä, tunnin...

Täti vaihtui ja edellinen täti ei ollut oikein laitellu koneelle muuta kuin kasvukäyriä....

siinäpä sai sitten muistella kaikki että milloin mitäkin on tehty ja opittu... Luulis että muistaa muttei kyllä muistanut, onnex ne on kaikki ylhäällä.

Mitat: paino 7865g (3220g)

pituus 65cm (47cm)

pää 42.2cm (35cm)

kun olimme mittaamassa, niin eräs neuvolatyöntekijä ihmetteli että minkäikäinen tämä tyttö oikein on kun näin iso on jo, eikä millään meinannut uskoa että 5kk....

Täti kirjoitti: leveästi hymyilevä neiti! Kasvaa hienosti, jäntevä ja hyvin kehittynyt. Korvikkeen lisäksi saa jo soseita.

Vierailija


Paino 7,580kg (4,150kg)

Pituus 68,5cm (51cm)

Pipo 42,5cm (36cm)Piikkikin tuli, mutta eipä juurikaan meinannut rokottamisesta mitään. Edelleen mittojen ottaminen ja pukeminen oli paljon " kamalampaa" . Terveen ja tyytyväisen pojan merkinnät sai kirjoihin ja kansiin.Terv. S+Toni(13.4)

Vierailija

7500g (3955)

64cm (51)

43,5cm (35)Neuvola tädin käsialasta on vaikee saaha selvää mut tässä osa siitä mitä oli kirjottanu: Iloinen, hyvin kehittyvä tyttö. Jokeltaa, motorisesti näppärä(?). Kaunis iho. Painon kehitys tasaista, pituudessa hienoista laskua.Täti kehui Essiä TOSI (äitille tuli hyvä mieli, näköjään löytyy etes jonkinlaisia kasvattajan taitoja) paljon koska on kuulemma kehittynyt ikäisiään huomattavasta nopeammin. Varpaat on ollu suussa jo n. kuukauden päivät ja suurin osa vauvoista tekee kuulemma niin vasta n. 6kk iässä! Aina ollut tosi jäntevä ja liikkuu ketterästi kierimällä! Seuraa ihmisiä ja leluja iloisesti kilikattaen eikä vierasta (ainakaan vielä :/ )! Pistäessa tuli pieni itku joka loppui äkkiä, koskaan ei oo tullu jälki oireita!! kuulemma melko varmasti kävelee ja puhuu alle vuoden ikäisenä, saa sit nähä =) !!

Vierailija

neuvolassa 12.9. (synt.11.4.)

paino 9050 g ( 5070 g)

pituus 70,2 cm ( 54 cm)Hyvin kasvaa, soseita annettu 4 kk lähtien ja hyvin maistuu kaikki ja lisäksi vielä rintamaito.

Rupee painoa oleen tytöllä sen verran että äidin hartiat on " pikkasen" jumissa ja hieronta tekisi poikaa. Pitää pyytää miestä hieromaan illalla.

Muuten tyttö on oikein iloinen, puhuu kovasti ja pärisyttelee ja aukoo suutaan silleen kuin kala kuivalla maalla (hauskan näköistä). Kääntyilee vatsalleen muttei takaisin ja eteenpäin ei vielä mennä muutenkuin pyörii ympyrää paikollaan.

Yöunet on tasoittunut siihen kahteen heräämiseen. Nukkumaan mennään 20-21 maissa ja syödään 2 ja 5 aikoihin ja sitten heräillään 7-8 aikaan ylös.

Vauvauinnissakin käydään ja se on meistä tosi mukavaa, viihdytään vedessä oikein hyvin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat