Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ISO häpykumpu ongelmana

Vierailija

Miten iso häpykumpu peitetään tiukoissa housuissa??Mulla on aivan järkyttävä ongelma.. En voi pitää mitään tiukkoja housuja koska häpykumpuni on niin iso. Olen toki ylipainoinen (kapea perä ja jalat, ISO maha), että rasvaahan se on ja laihduttamalla saattais vähän pienentyä.. Mutta se taas on sitä hommaa mikä multa ei onnistu.

Ja sitten nää karva-asiat..Posliiniksihan tätä ei oikein voi ajaa koska se näyttää ihan kauhealta mutta tänään ajoin sellaisen raidan ja näyttää ihan kivalta.Mitä miehet yleensä tykkää tälläisestä pimpistä?Oma mieheni (ja kaikki entiset poikakaveritkin) ainakin pitää siitä tälläisenään.Miten te muut joilla on tälläinen eikä pornofilmien tasainen " kumpu" ? Millaisia kokemuksia em. asioista?nim. " Pikkumahamakkara" ison mahan alla..

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Tai siis toi iso häpykumpu. Ylipainoa mulla ei ole (160cm/51kg), mutta siitäkin huolimatta ihan " pullottava" häpykumpu. En ole siitä koskaan mitään negatiivista palautetta saannut, mutta itseäni häiritsee.

Vierailija

Minulle tehtiin vajaa vko sitten häpyalueelle rasvaimu. Onko täällä kohtalontovereita jolla kokemusta parantumisesta ja tuloksista. Alue turvonnut ja mustelmilla pahasti vielä..aika on valttia. Toiv et lopullinem tulos miellyttää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat