Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

empiiristä tutkimusta.

Vierailija

50 miehestäni neljällä on ollut iso muna. Eli alle 10 prosentilla.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

niin naiset,mikä on iso.Mulla 21cm pitkä ja paksuudesta en tiä,mut oma iso nykki menee just ympäri et sormet koskettaa.Onko se iso vai?

Vierailija

Niistä on tosi isoja (jotka lasken olevan siellä 20 cm tietämissä tai yli) on ollut ihan muutama, 2-4.Tosi pieniä, eli semmosia 10 senttisiä pikkunakkeja on ollut myös ehkä saman verran. Nykyiselläkin on just 10cm ja se on kyllä tosi surkea - on vielä ihan vino. Mutta asiaa parantaa, että saan kuitenkin suuseksiä! Muuten en enää pikkumunaa jaksaisikaan, koska siitä ei tosiaan mitään irtoa!Sit niitä keskivertotapauksia, jotain 15-16 cm:siä, ihan kuitenkin tuntuvia, on ollut kaikista eniten!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jätin lopulta ensimmäisen kihlattuni koska en pystynyt tyytymään lihavaan perseeseen ja roikkutisseihin. Nyt menossa naimisiin 18-vuotiaan mallin kanssa.


Vierailija

Vierailija:

Lainaus:
Tosi pieniä, eli semmosia 10 senttisiä pikkunakkeja on ollut myös ehkä saman verran. Nykyiselläkin on just 10cm ja se on kyllä tosi surkea - on vielä ihan vino. Muuten en enää pikkumunaa jaksaisikaan, koska siitä ei tosiaan mitään irtoa!
Tilanteesi on todella harmillinen, kuinka satuitkaan ajautumaan yhteen ns. pienimunaisen (Suomalaisista miehistä n. 85% ns. pienimunaisia) miehen kanssa jonka se on vieläpä vino. Todella huonoa tuuria! Sinun ei todellakaan kannata tyytyä tilanteeseen -> pistä mies pellolle. Jos ei lähde suosiolla, niin voit tehostaa käskyäsi ilmoittamalla että olet kertonut ongelmastasi Vauva-lehden palstalla. Tämän pitäisi tehota.Onnea!

Vierailija

Olen ollut 6 miehen kanssa, joilla kaikilla oli jokseenkin saman kokoinen kalu. En mitannut..! Yhdellä on ollut pienempi, mutta hän oli muuten erittäin hyvä rakastaja.Olenkin niitä (harvoja?) naisia, jotka sanovat/tietävät, ettei se koko, vaan mitä osaa sängyssä tehdä!!

Vierailija

eli sellainen 20cm, arviolta. Ei ollut mittanauhaa mukana :) Muut sitten aikalailla tavallisen kokoisia, luulisin. Niin paitsi yksi aika pieni...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jätin lopulta ensimmäisen kihlattuni koska en pystynyt tyytymään pieneen peliin. Nyt menossa naimisiin 20 senttisen kanssa.
Jätin lopulta ensimmäisen kihlattuni koska en pystynyt tyytymään lihavaan perseeseen ja roikkutisseihin. Nyt menossa naimisiin 18-vuotiaan mallin kanssa.Miehet on sikoja, tiedetään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat