Onko kukaan kokeillut vyöhyketerapiaa tai hermoratahierontaa avuksi lapsettomuuteen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä nyt kohta alkamassa viimeinen hoito(inssi) ja nyt olisi kaikki poppaskonstit tarpeen. Eli kaipaisin tietoa teidän kokemuksista, jos olette kokeillut edellä mainittuja " hoitoja" . Että oliko apua ja kuinka montaa kertaa kävitte yms.

Ei kait noista ainakaan haittaa olisi ja jos ei tulisi apua lapsettomuuteen,niin toivottavasti edes pitkiin kiertoihin.Vastauksista kiitollinenmariellie

Kommentit (3)

Vierailija

oli minulle apua. avasi jännityksiä ja lukkoja monessa suhteessa.Ja aivan taivaallisen ihanaa. hieroo kaksi tuntia, menee jalkojen pisteet, jalat, selän, pään, niskan kädet, kasvot (mm.). itsellä asioiden jännitys näkyi lihaksissa ja surut, murheet myös. Ne laukastiin ja autuaassa olossa nukkui tyttömme koko odotusajan. Kävin silloinkin. Homeopatia oli rinnalla ja uskon myös sen auttavan. Potenssit vai oikein ja ammatti-ihminen katsomaan mikä tukee ja auttaa!! Suosittelen!!

Vierailija

Koitin vyöhyketerapiaa ja homeopatiaa yhdessä ja ne tepsi, mutta käytin myös clomeja ja lugeja siinä kierrossa kun tärppäsi. Homeopatialääkettä käytin n. 6kk ja siitä tuli tosi hyvä olo ja ainakin uskon, että se tuki kroppaani tulemaan raskaaksi. Ainahan nämä ovat monen tekijän summia.

Vierailija

onko tuo hermoratahieronta sama kuin meridiaanihieronta?kävin viime viikolla homeopaatilla ja eilen sain lääkkeen, ajattelin aloittaa sitten jos ja kun menkat taas alkaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat