Palsta on mennyt ihan pilalle sen jalkeen kun vain vuorokauden viestit paatettiin jattaa nakyviin. Aiemmin pystyi lukemaan vanhojakin ja va...

Vierailija

la heiluu kaikenmaailman sukkahousu-, bodarinainen-, anaali on maailmankaikkeuden hirvein asia- fanaatikot. Ja nämä himmeät kommentoijat, joilla on lääkitys pielessä, maisterimiehet yms. Kukaan ei jaksa vastata, itse ei jaksa enää hakea tai keskustella, koko palsta on ihan kuollut.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Mitähän mahtavaa tekin " ei-häirikkö älyköt" olette tänne muka kirjoittaneet? Pahimmilla marisijoilla varmaankin on 0 omaa avausta täällä, tai jos jokunen avaus on tehty, niin sitten on jankutettu iänikuisista anaalisekseistä ym. perversioista.Tilanne on aika lailla sama kuin irc-kanavalla, jolla notkuu 150 mykkää tyyppiä. Jos joku alkaa siellä puhella jotain, niin äkkiäpäs joku mykkä tyyppi herää sen verran valittamaan, että " Olkaa nyt piru vie hiljaa! En halua kuulla juttujanne!" Sitten on taas 20 tuntia hiljaista kuin haudassa.Menkää itseenne marisijat.

Vierailija

taitaa olla yksi näistä häiriköistä?Minua ei häiritse kenenkään erilaiset taipumukset seksin suhteen. Vit*ttaa vaan nämä paskanpuhujat.

Vierailija

aan ne normaalit ja keskustelemaankin. Mutta nyt on vain muutama ja 80% niistä on häiriköiden. Ilmeisesti näillä häiriköillä on jokin trauma seksistä ja haluaisivat koko palstan poistuvan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat