Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kissalle nimi - apua

Vierailija

Ehdottakaa ulkomailla asuvalle suomalaiskissan pennulle sopivia merkitysnimiä tai suomalaisia sanoja, joita voi antaa kissalle nimeksi. Mielikuvitusta peliin!

Sivut

Kommentit (65)

Vierailija

Siro - Ujo - Kaunis - Sukkela - Mainio - Mettäläinen - Oliivi - Rusina - Matala - Muisto - Pellava - Ihana - Pulla - Kehrä - Unelma!

Vierailija

Piti vielä nostaa tämä ketju...koska kisu on edelleen nimeä vailla! Paljon ihania nimiä tullut tässä ketjussa, mutta ei vielä sitä oikeaa? Väriltään se on upeasti tasaraidallinen, siis ilmetty tiikeri. Pohjaväri on punertava, silmistä lähtee sivuille paksut mustat viivat. Tiikerihän se on ihan selvästi, mutta kun tutulla on ollut jo Tiikeri niin vähän mietityttää haluanko antaa saman nimen... Viiru ja Raita taas eivät sanana ole niin kivoja. Tulisko vielä jotain ehdotuksia mieleen? Niin, ja suurkiitos jo kaikista näistä!

Vierailija

Mustalle kissalle Musti ;) tai Mustikka tai Molli, harmaalle Harmi, raidalliselle Viiru, valkoiselle Lumipallo, Duuri tai Hiutale, punaiselle Inkivääri englantilaistapaan. Tai sitten räväytät ja annat kissalle nimen jonkun suomalaisbrändin mukaan, miltä kuulostaisivat Fazer (tiedän kissan, joka on nimetty Lindt-suklaan mukaan), Nokia, Nanso tai Valmet?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat