antakaa vinkkejä millaisen joulukalenterin voisi tehdä? jos vaikka netistä löytyisi ohjeita

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

eli ostin punaisia pyykkipoikia, joihin ripustin pusseja, joiden kyljissä numerot ja narulla seinälle roikkumaan. Pusseihin laitoin joka päivälle pienen yllätyksen. Ja samaa kalenteria käytän tänäkin vuonna :)

Vierailija

Kuusi oli helppo suunnitella kolmioista tai ota mallia vaikka tästä http://www.ezquilt.com/patterns/xmastree/xmastree.htmValmiiseen työhön ompelin pieniä renkaita, johon kiinnitin kullekin päivälle pieneen puusydämeen kirjoitetun numeron. Näihin renkaisiin kiinnitän sitten joka päivälle oman pussin. Kun pussit on otettu pois, jäävät numerosydämet jäljelle koristeeksi.Pussissa on jokaiselle päivälle joku pieni herkku (yksi makeinen, rusinoita tms.) sekä pieni runo tai joululaulun säe.

Vierailija

Meillä kun menisi 24 vuotta kerätä askit itse :)Piparikalenteri oli meillä menestys yksi vuosi. Eli 24 piparia, jotka numeroitu - nami nami.

Vierailija

jotka kiinnitin parilla ompeleella taustakankaalle. Aina marraskuussa käyn karkkiosastolla ostamassa siihen täytteet.

Mieheni polttaa peltilaatikoihin pakattuja sikareita. Noista laatikoista saisi päällystämällä kivan kalenterin.

Vierailija

syntyy tulitikkuaskeista kanssa aika mukavasti. Sen voi sitten maalata/päällsytää/koristella miten haluaa ja askarrella pihalle sitten vaikka yhdessä lasten kanssa lumiukkoja ja poroja ja muita kivoja eläimiä. Ja aita jätskipuikkojen tikuista/askartelutiukuista ja pumpulista lunta pihalle.Sisälle vaikka tarroja tai jotain pientä kivaa. Jos tykkäätte askartelusta, niin osta sisällekin askartelutavaraa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat