Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä iässä lapsenne ovat lakanneet uskomasta joulupukkiin?

Vierailija

Meidän poika nyt 5v ja on sillä hilkulla uskooko vai ei... viime joulunakin höpötti koko ajan että " se on valepukki" (pukki vielä oli " sattumalta" ihan ukin näköinen..:o) vaikka kuitenkin teki niin kovasti mieli uskoa siihen koko hommaan! ja lopulta varmaan lapsenusko veikin voiton.. seuraavana jouluna pitää ehdottomasti ottaa vieras pukiksi, ei oikeen mene enää appiukko täydestä!! =D

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

poika oli kuin ällikällä lyöty, väitti lopuksi että joulupukki on taruolento joka saattaa olla olemassa aivan kuin lohikäärmeetkin. olen surullinen hänen puolestaan, olisin mielelläni säilyttänyt lapsen uskon, mutta pelko kiusaamisesta vei voiton.

Vierailija

Häntä ei pysty kyllä kukaan muu pukki päihittämään ei sitten millään. Saa nähdä miten ensi jouluna käy, kun on sitten eri pukki. Viimeistään silloin kyllä 8v poikamme tajuaa eron...

Vierailija

tuo oli kyllä valepukki kun sillä näkyi kuminauhaa parrassa ja että sillä oli ihan enon silmät ja ääni. Sitten kerroimme hälle et enohan se oli. Mut sit ku menimme myöhemmin enon luo illalla niin tämä tyttö kertoi enolleen etta mitä joulupukki oli tuonut. Aika jännä oli kuunnella sitä.

Vierailija

Minusta lapsi - ja vähän isompikin - saa ihan mielellään uskoa, että joulupukkeja, keijuja, lohikäärmeitä, lumottuja sammakoita, velhokouluja tms. VOI ehkä jossain olla olemassa (vaikka tietoisessa mielessään tietääkin, ettei niitä OIKEASTI ole olemassa).Miettikäähän, mitä keksintöjä olisi jäänyt keksimättä, jos aikuisilla ei olisi fantasioita!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat