Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Päiväkothysterian lietsontaa

Vierailija

kannan korteni kekoon. Ollessani päiväkodissa muutama vuosi sitten töissä, oli tavallista mm. että:- pienten ryhmässä ei vaihdettu kakkoja kuin vasta pitkän ajan päästä.- Pienet sai huutaa pitkiäkin aikoja ilman ettei kukaan noteerannut.- Vähänkin isommille toitotettiin vaan, että miten isoja ovat ja itse täytyy suoriutua.- Ruokailussa jos temppuili joutui pöydästä pois tosi helposti, eikä ruokaa enää saanut.- Ulkona oltiin säällä kuin säällä ja voi voi jos vanhemmat ei olleet asianmukaisesti varustaneet lastaan. Sormet jäässä ja muutenkin kylmissään oli moni lapsi. Siellä sitten itkivät, syliin ei oteta, koska muuten ne kaikki istuu sylissä koko ajan.No, tätä listaa voi jatkaa loputtomiin. Sillon meikäläinen päätti, ettei kyllä omia lapsia vie päiväkotiin, ennenkuin selviävät lähes kokonaan itse vessajutuista ja osaavat puhua ja kertoa tapahtumista. Ja jos ovat arkoja, erityisesti syliätarvitsevia, herkkiä tms. en vie vielä sillonkaan.

Sivut

Kommentit (160)

Vierailija

vietyään lapsensa sittenkin sinne hoitoon. On pysyvä hoitopaikka, pysyvät hoitajat, paljon leluja ja ohjattua toimintaa, lapsella ikäisiään kavereita, monipuolista ruokaa jne. Ja lapsi viihtyy!

Vierailija

Taitaa olla aikamoista oman hännän nostoa!Miten te saatte tästä näin mustavalkoista??? Päiväkoti paha ja kotihoito hyvä??

On tullut koettua molemmat, lapset oli kotona äitiysmasennuksesta kärsivän äidin kanssa ja voin sanoa että oli erittäin hyvä että saatiin päiväkoti paikat lapsille!! Hyvä siis ihan sen äidinkin kannalta, vaikka sitä tuskin täällä saa sanoa...T: miesEi ole siis oikeaa eikä väärää tässäkään asiassa. Toiselle sopii toinen ja toiselle toinen, miten se on niin vaikee käsittää?

Vierailija

ja järkyttyi kovasti, kun ilmoitin laittavani kuopuksen hoitoon alle kahden vuoden iässä. Aikansa kiemurreltuaan hän kertoi, että pienessä kaupungissa jossa asumme on lapsenrääkkäystä viedä lapsi hoitoon ennenkuin hän osaa vaatimalla vaatia huomion itselleen tai pitää jonkin verran huolta itsestään. Hän sanoi pienten jäävän paitsioon ryhmässä, jossa on monenikäisiä lapsia; aikaa ja henkilökuntaa ei kuulemma ole tarpeeksi, jos joukossa on vähänkin vilkkaampia isoja lapsia.

Aikani mietittyäni vein lapsen perhepäivähoitoon naapuriin ja hyvin on sujunut ainakin tähän asti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat