Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ihanat päiväkodit; mikä, missä, ryhmän nimi, erikoismainintaa

Vierailija

Sivut

Kommentit (101)

Vierailija

hippoksen päiväkoti ja siellä erityisesti varsojen osasto eli alle 3-vuotiaiden ryhmä. Ja siellä on aivan ihana hoitaja Kati josta lapseni vieläkin puhuu vaikka on ollut ryhmästä pois jo kaksi vuotta. Ryhmässä oli aina lämmin ja rauhallinen tunnelma, vaikka ryhmässä oli myös ns. erityislapsia.

Vierailija

Hyvä henki henkilökunnan kesken & mukava johtaja, tosi kiva ryhmä on ex-Pähkinät nykyiset Vintiöt (?) siis alle 3v. Meidän poika menee mielellään tarhaan ja vieläkin haluaisi välillä käydä pienten osastolla vierailulla :)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


En nyt viitsi sanoa mistä, ettei siitä tule juupas-eipäs-kinastelua.Mutta kai äiteet sitten ymmärrätte, että tuo pk:n hyvyys on aika tapauskohtaista. Hoitajat vaihtuvat, ja sitä mukaa voi tietyn ryhmän hyvyyskin muuttua. Lapset ovat erilaisia - mikä hoito yhdelle on hyvää, ei välttämättä palvele toisen lapsen erityistarpeita.Ja me vanhemmat ollaan kovin erilaisia. Yhdelle riittää pk:n hyvyydeksi se, että siellä on iloisia naamoja aamulla vastassa ja järkätään joulujuhlat ja vanhempainillat.Toiselle hyvyys olisi paljon pidemmälle menevä juttu.Mutta tietysti on parempia ja huonompia päiväkoteja. Niitä vaan ei voi tällaisella huutoäänestyksellä selvittää. Positiivinen - ja negatiivinen - palaute on aina tapauskohtaista ja subjektiivista!!!


Vierailija

OULUSSA HYVIÄ JA IHANIA PÄIVÄKOTEJA OVAT RAJAKYLÄSSA METSÄMARJAN PÄIVÄKOTI JA TUIRASSA KANGASPUISTON PÄÄIVÄKOTI. KAJAANISSA HYVIÄ JA IHANIA PÄIVÄKOTEJA OVAT KESKUSTASSA TAPIOLAN PÄIVÄKOTI JA LAAJANKANKAALLA RATAMON PÄIVÄKOTI

Vierailija

Mukavia ihmisiä, joustava ja kaikin puolin mukava. Lapsi on tykännyt joistakin tädeistään sanojensa mukaan enemmän kuin äidistä:-). Terveiset vaan Hannalle ja Marjolle jos satutte lukemaan!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat