Kuina usein käytte ulkona/baarissa ja kuka hoitaa lastanne/lapsianne?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Huimaa :DEi vaan tule lähdettyä. Ja sitten aamulla on hirveä ikävä ja kiire hakemaan poikaa hoidosta :D Meillä kanssa isovanhemmat hoitaa (ts.mummot tappelevat keskenään) kun on tarvis.Onko muuten muilla tullut sellaista, että on " allerginen" alkoholille? Tonyn syntymän jälkeen en ole pystynyt juomaan mitään. En siis yhtään mitään. Kaikki, mikä edes muistuttaa alkoholia maultaan (kuohuviini, mustaviinimarjaMEHU, alkoholiton siideri, siis ihan mikä tahansa) tulee nätisti sanottuna hissillä ylös??

Eipä sillä, ei tule ainakaan alkoholistia tästä äidistä ;)

Vierailija

Meilä on poika kolmekuukautta vanha,ja ollaan kerran käyty baarissa ja kerran syömässä mieheni kans kahestaan.silloin vauvaa hoiti minun äiti eli mummi.poikamme nukkuu jo täydet 8tuntia yöllä putkeen,joten mahdollisuus olis lähteä,mut ei vain jaksa v-loppuisin kiinnostaa kauheasti baaristelu:)mielummin vietetään aikaa kylastellen tai keskenään.Marraskuussa kyllä oli tarkoitus lähteä vähän tuulettumaan,ja ulkoilemaan:)on mukava olla kotona mut on se mukava päästä liikenteeseen välillä.silloin poika menee eka kertaa pois kotoa yökylään ilman äitiä mummin luo,mummi asuu ihan lähellä meitä.

Vierailija

Joudun nyt täs ihan paljastaa et kyl joo käyn bilettää ainaski kerran kuussa. Ja sen toisen vapaan viikonlopun (/kk) teen jotain muuta tai biletän sillonki! Se on aika sama pojalle mitä mä teen niinä kahtena viikonloppuna kuukaudessa kun se on isillä. Joka tapauksessa siivoon yhden päivän vapaasta viikonlopusta niin mä meen kyllä ihan hyvillä mielin ulos, kun kerran vielä kiinnostaa.

Vierailija

joten ihan pakko vastata itsekkin! Meillä tyttö on nyt reilu 2v ja käydään viihteellä keskimäärin kerran taikka kaksi kuukaudessa. Välillä on aikoja joilloin ei käydä kuukauteen kahteen ollenkaan mutta välillä taas kolmekkin kertaa kuukaudessa, viime kuussa itse asiassa neljäkin kertaa eikä kyllä ole omatunto soimannut yhtään. Tyttö on joko mummulla, papalla, minun mummulla tms hoijossa ja itse sinne nykyään aina haluaakin mennä =) Minä myös jaksan paljon paremmin pyörittää arkea jos välillä pääsen vähän tuulettumaan ;)

Vierailija

minä84:

Lainaus:


Tyttö ei muutenkaan ole juuri hoidossa ollut; ehkäpä viisi kertaa on äitini tai isäni hoitanut tyttöä tunnin tai kahden ajan kun olemme olleet mieheni kanssa kaupassa tai elokuvissa.

Tyttö on nyt 2-vuotias =)


mä en myös alkoholii käytä paljoon..ehkä se ulos lähtemisen ilo on jo tarpeeks mulle..pää asia on että on hauskaa ja saan tanssi..baarissa ollessani voin juoda ihan oikeesti janoon kun bailaan tanssilattialla ja illallan aikan voi mennä 2 siideri tuoppii..ei sen enämpää..en ole koskaan oikeen tykänny " vetää perseitä" ..se ei oo enään siinä vaihees kivaa kun ei ite pysty omii tekemisii vahtii

Vierailija

Viimeksi oltiin n. puoli vuotta sitten, tyttö nyt melkein 9kk :)

Kesällä käytiin miehen kanssa kerran terassilla, juomassa yhdet ja sitten hipsittiinkin takasin mummilaan :)

Tyttö on aina mummilassa hoidossa jos on..

T. Chica ja neiti aurinkoinen :)

Vierailija

Tyttö ei muutenkaan ole juuri hoidossa ollut; ehkäpä viisi kertaa on äitini tai isäni hoitanut tyttöä tunnin tai kahden ajan kun olemme olleet mieheni kanssa kaupassa tai elokuvissa.

Tyttö on nyt 2-vuotias =)

Vierailija

tapana käydä viihteellä. ainakin verrattuna muihin kirjottajiin. kyllä mulla sen verran menojalka vipattaa kun on näin nuori että tulee käytyä kerran kuussa ulkona. menisin varmaan kaksikin kertaa jos löytyis hoitaja. välillä teemme niin että minä hoidan ja mies lähtee baanalle ja sit toisinpäin. yleisin hoitopaikka on äitini. ollut myös hoidossa mummullani ja menossa siskolleni tulevana vk.loppuna. on mukavaa kun edes kerran kuussa pääsee miehen kanssa kahden jonnekin päätä tuulettamaan, minä ainakin jaksan paremmin niin.

Vierailija

meidän tyttö on nyt 4kk ja ollaan käyty baarittelemassa n. 1-2 kertaa kuussa.. vuoron perään annetaan mummojen hoitaa (oman ja mieheni äidin). itse olen hyvin läheinen oman mummoni kanssa koska hän on hoitanut minua paljon pienenä ja haluaisin että oma lapseni tutustuisi mummoihinsa ja tulisi niiden kanssa yhtä läheisiksi kuin minä omani.. lapseni viihtyy mummojen kanssa ja tykkää olla hoidossa siellä.. en pidä pahana sitä että ollaan oltu niin usein koska vauvalla on kaikki hyvin ja mummut tykkää ja itsekin jaksan olla sitten parempi äiti.. alkoholia tulee nautittua mutta " perskännejä" en juo.. ja vielä että vauva nukkuu myös täydet yöunet ja lähdetään yleensä vasta kun vauva nukahtaa.. en tunne itseäni huonoksi äidiksi tämän takia, mutta jokaisella on oma mielipide asiasta :)

Vierailija

että jos haluat kirjotella niin laita mailiosoitetta. luulin jo olevani ainut äippä joka himoitsee joskus viihteelle !! poika nyt 4kk.

Vierailija

Tyttö on 9kk. ja viihteellä ollaan käyty 5kertaa, ja kertaakaan en ole edes pienessä huppelissa ollut. Mullakaan ei enää kiinnosta mikään ryyppääminen, kyllä sitä humalaa kerkes tarpeeksi kokea ennen lasta. Nykyään kiinnostaa vain ja ainoastaan tuo oma prinsessa ja hänen hyvinvointi, ei mikään muu. Toki meille vanhemmille tekee hyvää päästä välillä irtaantumaan lapsesta, mutta me tehdään niin että käydään esim shoppailemassa ilman lasta. Ja hyvin se on meille riittäny. Mummi (oma äitini) on aina se joka tyttöä hoitaa. Toinen mummi (mieheni äiti) hoitaa vain silloin kun ollaan siellä käymässä, hän kun asuu toisella paikkakunnalla.

Vierailija

Lapset on nyt 1v3kk ja 2kk ja ekan syntymän jälkeen kävin baaris n. kerran kuussa, jolloin poika oli mummin luona yötä. Tokan syntymän jälkee en oo käyny vielä missään mut eiköhän sekin asia korjaannu parin kuukauden sisään. Lapset kyl oli tos mummil molemmat yhen yön hoidossa pari viikkoa sitten, mut oltiin äijän kaa niin väsyneitä et vaan maattiin kotona sohvalla.

äippä1985:

Lainaus:


minun mielestä alkoholinkäyttö tai baareissakäynti ei kuulu lapsiperheille. taidan vaan olla ainoa absolutisti täällä, tuntuu siltä.. suomessa on liian monta huostaanottoa vuosittain...
Mä sain tosta vähän huonon kuvan... Tekeekö se musta huonon äidin jos haluun käydä baarissa kerran kuussa ottamassa viinaa jos lapsi on sillä aikaa vastuullisen aikuisen kanssa? mun mielestä ei. Lasten edessä en oo koskaan ollu kännissä enkä ole vaan lapset lähtee anoppilaan jos mun viinaa tekee mieli.

Ja otetaanko mun lapset huostaan siitä kerrasta? Ei todellakaan. Jos vaan saa hyvän hoitajan, ni mun mielestä vanhemmat saa käydä baarissa, kunhan se nyt ei ihan jokapäivästä ole.

Vierailija

minun mielestä alkoholinkäyttö tai baareissakäynti ei kuulu lapsiperheille. taidan vaan olla ainoa absolutisti täällä, tuntuu siltä.. suomessa on liian monta huostaanottoa vuosittain...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat