Mistä kiinalaisen lääketieteen yrttejä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Osaisiko kukaan neuvoa mistä voisi hankkia yksittäisi perinteisen kiinalaisen lääketieteen yrttejä?Kiitos tuhannesti avusta jos joku tietää!

Kommentit (8)

Vierailija

Täällä englannissa löytyy monesta kauppakeskuksestakin pieni kiinalaisten yrttien myymälä samassa kun on kiinalaisten lääkärien vastaanotto.

Mutta suomessa...oletko kysynyt perinteisiltä kiinalaisilta akupunktio hoitajilta, osa niistä käyttää yrttejä joten saattaa löytyä (ainakin täällä yleistä).Jos saa udella niin missä päin asut ja mihin vaivaa haluaisit yrttejä?

Ostin täältä äitini psoriasikseen kiinalaisten yrttirasvaa, ja auttoi ihottumaan mielettömän hyvin. Ihottuma " kuivui" pois eikä kutissut.

Vierailija

Yritän vielä täällä etsiskellä ja huhuilen sitten sinua jos ei millään onnistu. Valitettavasti tuo sinulla valmiina ollut yrtti ei ole juuri se mitä tarvitsen.Kiitos vielä kerran ja oikein hyvää syksyn jatkoa!

Vierailija

että Frantsilan Virpi Raipala-C. on tutkinut syvällisesti yrteillä hoitamista siitä lähtökohdasta, että löytyykö Suomesta perinteisessä kiinalaisessa lääk.tieteessä käytetyille yrteille vastikkeita suomalaisista yrteistä... ja löytyyhän niitä. Eli frantsilan rohdokset ovat suomalaisia kiinalaisia rohtoja ;)

Vierailija

...minäkin haen apua. Kävin ulkomailla vastaanotolla ja sain yrtit mukaan, nyt ne ovat loppu. Hyvin ovat tehonneet ja mielelläni jatkaisin samoilla yrteillä, mutta täällä en varmaan voi niitä sitten ostaa käymättä uudestaan vastaanotolla, jossa varmaan tehdään uusi diagnoosikin. Harmi että täällä ei ole tuollaisia puoteja, vai tietäiskö joku vielä? Asustelen pääkaupunkiseudulla.

Vierailija

hei,

minäkään en ole suomessa, mutta mielenkiinnolla etsin yksi päivä josko hesassa on kiinalaista lääketiedettä. joten, sinuna googleen laittaisin hakusanana kiinalainen lääketiede ja soittaisin ihan pokkana vaan noihin paikkoihin ja kysyisin heiltä, mistä yrttejä saa. ehkäpä lykästää...

Vierailija

Olen lähdössä ensi viikolla Gungzhouhun ja siellähän on iso tori täynnä kiinalaisia yrttejä. Voisin tuoda tullessani mitä tarvitsit, jos et ole vielä löytänyt. Kerrot vain kiinankielisen nimen.Mitä oli kiinalainen yrttisalva nimeltään mitä toinen (nimimerkki unohtui) oli tuonut psoriasikseen?

Vierailija

Jos et saa yrttejä suomesta mistään niin kyllä minäkin voin niitä täältä ostaa ja tuoda tullessani kun me lokakuun lopussa muutetaan takas helsinkiin.Mulla olis myös kaapissa 30 pikkupulloa Fu Fang Ban Lan Gen Lu yrttijuomaa atoooppiselle iholle. Meidän pikku jätkä ei keväällä suostunut juomaan ja ovat ihan avaamattomia. Eihän satu olla sinun tarvitsemaa yrttiä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat