Geishakuulien käyttäjät!

Vierailija

Saatteko kuulan liikkumaan sisällänne ylös-alas kun yritätte?

Mä en saa. Auttaakohan pelkkä sisällä pitäminen mitään vai pitäiskö sitä pystyy jotenkin liikuttamaan et treenistä on mitään hyötyy?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Synnytyksiä on kaksi, ja kuulien käytön aloitin tokan jälkeen.

Seksielämän laatu parantunut lihaskunnon ollessa hyvä. Orgasmien saanti helpottunut, ja ne ovat nykyään paaaljon voimakkaampia.

Vierailija

Olen ihan uusi tässä geishakuulien kanssa tohuilija. Tilasin nämä netistä 3 viikkoa sitten. Nää on ne Smart-ballsit, joita täällä on kehuttu toimiviksi jumppaan.

Vierailija

Eli niitä lihaksia käytetään myös ulos työntämisessä. Toisaalta jos käy pissalla, voi treenata niin, ettei päästä niitä ulos.

Vierailija

lantionpohjan lihaksia treenataan kuulilla niin, että kuulat laitetaan emättimeen puoleksi tunniksi ja tehdään ihan tavallisia arkiaskareita (ei nyt kuitenkaan maata sohvalla ja katsota teeveetä..).jos lihakset ovat kovin harjoittamattomat, kannattaa alkaa selinmakuulta ja samalla kun vetää narusta kuulia ulos, yrittää jarruttaa kuulien liikettä lihaksilla. näin oikeat lihakset löytyvät helposti ja niita voi alkaa vahvistamaan.se, miten kuulat otetan pois, onkin toinen juttu. joku sanoi että " pullauttaa" ne ulos eli työntää ne lihaksillaan pois. en kuitenkaan voi suositella tätä, sillä ulos työntäminen voi aiheuttaa ennen pitkää ponnistusinkontinenssia (eli virtsa karkaa yskiessä, kyykistyessä,...). tiedän, että jotkut terveydenhoitajat voivat näin suositella, mutta itse välttäisin työntämistä. sen sijaan kuulat voi ottaa pois niin, että pyrkii rentouttamaan lantiopohjan lihakset ja vetää narun avulla kuulat pois.rentouttaminenhan on ainakin yhtä tärkeää kuin jännittäminenkin, eikö vain?p.s. synnyttäminen on helpompaa kun lp-lihakset osaa rentouttaa.

Vierailija

T: Hän, joka puhui pullauttamisesta...Vierailija:

Lainaus:


se, miten kuulat otetan pois, onkin toinen juttu. joku sanoi että " pullauttaa" ne ulos eli työntää ne lihaksillaan pois. en kuitenkaan voi suositella tätä, sillä ulos työntäminen voi aiheuttaa ennen pitkää ponnistusinkontinenssia (eli virtsa karkaa yskiessä, kyykistyessä,...).

Vierailija

aluksi en saanut likuteltua kuulia. mutta lihaksiston kehityttyä sain. teen ihan perusharjoituksena 5 kertaa/vko 15-60min/kerta. laitan kuulat sisääni ja teen kodin askareita. lihaksisto tekee töitä pitääkseen kuulat sisällä. usein ne kuitenkin hupsahtavat pois. usein harjoituksen päätteeksi laitan kuulat sisään ja emätinlihaksilla työnnän kuulat ulos.

Vierailija

Osaan hieman jo liikutella kuulia lihasvoimalla, mutta sitä saa tehdä naama irvistyksessä. Joten työlästä se vielä on.

Enimmäkseen laitan geishat sisään emättimeen ulkonaliikkumisen ajaksi. Siinä sitten joutoajalla vaikka leikkipuistossa yms. tulee kokeiltua näitä supistus harjoituksia.

Vierailija

mun ensimmäiset kuulat oli 3,5 cm halkasijalta ja olivat aivan liian isot, vaikka lihaksisto oli ihan retuperällä (mm. virtsankarkailua).

sitten ostin 2 cmm halk. ja ne ovat olleet todella hyvät!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat